Strandbérlet? A Lupa Beach-re is? IGEN!!!
2018-07-09  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Nekünk gyermekkori álmunk valósult meg, amikor megtudtuk, hogy az AYCM SportPass tulajdonképpen strandbérletként is használható. Sőt!

Régen a nyári szünet minden napját a strandon töltöttük. Emlékszel?
Aztán elkezdtünk dolgozni, és ma már csak az irodából álmodozunk, hogy milyen jó lenne visszahozni azt a boldog időszakot, de munka után már nem éri meg kimenni a strandra, mert a belépő sok esetben ugyanannyi, mint egész napra, ezért kicsit sajnáljuk rá. Pontosítok – sajnáltuk, amíg rátaláltunk az AYCM SportPass sokak által ismeretlen funkciójára.

Ezt a bérletet nem csak fitnesztermekben fogadják el. Magyarországon 64 helyszínen vízi sportolhatunk is vele, a Lupa Beach-en és a Balaton körül is 20 helyszínen várnak, sőt ezen kívül még számos további open air mozgásforma sorakozik a kínálatban.

A teljes lista ITT érhető el. 

Valljuk be, a fix havidíj pedig (már havi 4.900 Forinttól) arra csábít, hogy az irodából kilépve akár minden nap élvezzük a délutáni napsugarak simogatását. Igen! Miért ne varázsolhatnánk a hétköznapokba egy kis SUMMER VIBE-ot?

A SportPass kiváltása nagyon egyszerű, viszont továbbra is csak AYCM Partnercégek dolgozói számára lehetséges. Ezért mielőbb érdemes jelezni a HR osztályon, hogy szeretnénk AYCM SportPass-t vagy írni az info@aycm.hu címre.

Ne vesztegessük az időt, NYARALJUNK MINDEN NAP!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.