TUDTAD-E?
  • Olívaolaj vagy napraforgóolaj?

    Mind tudjuk, hogy nem minden olaj egyforma.Nem tennénk olívaolajat egy márványtortába, ahogy napraforgóolajjal sem díszítenénk az olasz előételeket (antipastikat). De hogyan döntsd el, melyik olajat használod? ...

  • Ez a legjobb minőségű só a főzéshez

    Ha te is szeretnél ízletes ételeket készíteni, akkor érdemes odafigyelned arra is, hogy milyen sót használsz.A só az egyik leggyakrabban használt fűszer a konyhában, de az, hogy melyik fajtát választod, nagy ha ...

RÚZS

Szőlős krémes

Hozzávalók kb. 24 szelethezA tésztához:-4 tojás


AJÁNLÓ

A Kedvesség terjedése: bemutatkozik a Kedves Magyarország Alapítvány

A rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy apró gesztusok is képesek csodákat tenni. A kedvesség ereje hatalmas, és ezt ...