Som-Balogh Edina aggódik
2017-05-20  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Som-Balogh Edina (32) bár megfogadta, hogy nem lesz annyira stresszes kislányával, mint a fiával volt, ez nem teljesen sikerült neki.

– Rettenetesen féltem a gyerekeimet. Bármi gond van, azonnal az orvossal konzultálok. Legutóbb például a segítségét kértem, hogy mikor milyen oltást kell beadni. Mindent megteszek azért, hogy ne görcsöljek sokat, de én ilyen alkat vagyok – kezdte lapunknak a Barátok közt színésznője, aki két hónapja adott életet a kislányának, Lilinek, valamint van egy csodás, négyéves fia, Noel.

– Noelbe bele is neveltem már, hogy nagyon óvatos legyen. Mindig mondom neki, hogy a mászókán nem szabad beszélni, előrenézzen. A férjem, Krisztián néha viccesen meg is jegyzi, hogy már túl sokat mondom – folytatta a színésznő, aki elárulta, hogy fia hogyan viselkedik a kishúgával.

– Nagyon szereti Lilikét, de nem engedjük neki, hogy megfogja. Maximum fél percre, de csak akkor, ha ott vagyunk vele mi is. Noel még nem érzi a határokat, túl erősen öleli meg, pedig csak szeretni akarja. Ráadásul Lili már hat és fél kiló, nehéz lenne neki tartani a babát.

– Nagyon jólesik, amikor dicsérik a lányomat. Én táplálom, minden rendben a szoptatással, Noelnél nehezebben ment a szoptatás az elején – mesélte Som-Balogh, aki elárulta, hogy egyáltalán nem könnyű kétgyermekes anyaként. Fiával kevesebb időt tud együtt tölteni, ám esténként próbálja pótolni. Ilyenkor mesét olvas neki, vagy csak befekszik mellé az ágyba.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá