Solti Ádám és szerelme titokban összeházasodott
2019-06-21  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Óriási bulin mondta ki a boldogító igent a Barátok közt sztárja, Solti Ádám és szerelme Berni. Életük egyik legemlékezetesebb napjáról már az első fotó is megjelent:

Solti Adam

A szerelmespár kapcsolata öt évre nyúlik vissza, akik a pesti óriáskeréknél találkoztak először. Nyolc hónappal később eljegyezték egymást, aminek a 16 évnyi korkülönbség sem lehetett az akadálya. Mivel a pár szerencseszáma a nyolcas, ezért június 8-án tartották meg a lakodalmukat a Városliget közelében.

Most csak a lagzit tartották meg, mert korábban kettesben elmentek az anyakönyvvezetőhöz, hogy a meghitt pillanatban mondják ki a boldogító igent. A lakodalomra azonban meghívták a népes családot és a széles baráti kört: így többek között Vasvári Vivien, Tokár Tomi és Peller Mariannék is részt vettek a bulin.

Solti Adam

„Mindent elsöpört bennem az érzés, ahogy közeledett felém. Soha nem láttam még ilyen szépnek, mint abban a pillanatban, és soha nem éreztem magam ennyire szerencsésnek és boldognak” – mesélte a Barátok közt színésze, akinek a torkában dobogott a szíve, és csak az jutott eszébe, hogy érdemes volt megszületnie.

Az is kiderült a lagzi során, hogy a karikagyűrűk fehéraranyból készültek, Berniét pedig egy kis kő díszíti. „Nem gyémánt, bár Ádám azt mondta, ha szülök neki egy gyereket, a követ gyémántra cseréljük” – mesélte Berni, aki szerint nemcsak ezért szeretne édesanya lenni, noha a gyémántos gyűrűnek is örülne.

Solti Adam

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.