Soha ne engedd el azt a férfit, akire jellemző az alábbi 10 dolog a párkapcsolatban
2019-01-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sok csalódást és szerelmi bánatot éltél már át életed során? Minden párkapcsolat elején azt gondoltad, hogy megtaláltad a tökéletes férfit, majd pár hét után kiderült, hogy mégsem ő a megfelelő partner számodra? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 10 dolgot, mely a tökéletes férfiakra jellemző, így ha egyszer majd megtalálod azt, akire jellemzőek az alábbiak, mindenképp tartsd meg őt közel a szívedhez.

1. Minden tulajdonságodat szereti

A tökéletes férfi soha nem talál gyerekes okokat arra, hogy siránkozzon, mindig magabiztos, felnőtt módon viselkedik és értékeli a jó és rossz tulajdonságaidat is.

2. Új dolgok megtanulására késztet

Nem ért egyet az összes véleményeddel, azonban mindig meghallgat, megfelelő kérdéseket tesz fel azért, hogy mélyen elgondolkodj azokon a dolgokon, melyeket teszel. Ezáltal arra késztet, hogy kilépj a komfortzónádból, és hogy új dolgokat tanulj meg.

3. Nem féltékeny

Bízik benned és tudja, hogy semmi oka nincs arra, hogy féltékeny legyen.

4. Saját életét éli

A tökéletes férfi koncentrál a párkapcsolatára, ugyanakkor pedig megvan a saját élete is, és arra törekszik, hogy saját céljait is megvalósítsa.

5. Tiszteletben tartja a titkaidat

A tökéletes férfinek mindig elmondhatod a titkaidat, mert soha nem fogja továbbadni. Mindig tiszteletben fogja tartani a magánéletedet, főleg azért, mert a legértékesebb ember vagy az életében.

6. Örül, amikor magadat adod

A tökéletes férfi tiszteletben tart téged akkor is, amikor nehézségeken mész keresztül, vagy amikor hangulatingadozásaid vannak. Ha magányra van szükséged, megérti és időt hagy arra, hogy egyedül oldd meg a problémáidat, miközben biztosít arról, hogy ott áll melletted, ha esetleg szükséged lenne rá.

7. Az élete nyitott könyv előtted

A tökéletes férfi mindig lelkesedéssel beszél azokról a dolgokról, melyek jelen vannak az életében és mindig elmondja neked az álmait és a jövőbeli terveit.

8. Nem fél attól, hogy szembesítsen a hibáiddal

A tökéletes férfi nem fél tudatni veled a hibáidat és szeretettel próbálja megmutatni neked azt, amiben hibázol. Ugyanakkor pedig útbaigazít akkor is, amikor nem tudod, merre menjél tovább az életben, a kritikái pedig mindig konstruktívak.

9. Értékel téged

A tökéletes férfi tudja mennyire értékes vagy és mindig tudatja veled az érzéseit.

10. Hisz a kölcsönös tiszteletben

A tökéletes férfi egyik legfontosabb jellemzője az, hogy tisztel téged, de ugyanakkor ő is megköveteli a tiszteletet. Úgy ahogyan ő is meghallgat és hisz benned, elvárja azt is, hogy te is hasonlóképpen meghallgasd és tiszteld őt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.