Serena Williams elkottyintotta Meghan babájának nemét
2019-04-15  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Serena Williams és Meghan Markle hosszú évek óta jó barátságot ápolnak. Meghan még színésznőként ismerkedett meg Serenával, de hercegnéként is próbálják tartani a kapcsolatot. Serena az hercegi esküvőn is ott volt, de Meghan is többször meglátogatta már barátnőjét New York-ban.

Így aztán nem meglepő, hogy a teniszező tudja azt, amit mindenki más hosszú hónapok óta csak találgat. Vagyis, hogy milyen nemű lesz a kis jövevény, Meghan és Harry herceg babája.

Serena Williams most egy műsorban adott interjút, ahol nagyon úgy tűnik, hogy elkottyintotta, a baba nemét. A teniszező az anyaságról beszélt, majd szóba került a hercegné. Ekkor megemlítette, hogy biztos benne, hogy Meghan nagyon jó anyuka lett. Általánosságban beszélt még a gyermekvállalás nehézségeiről és a kihívásokról, amiket átél anyaként.

Ezt követően pedig a következőket mondta:

″Anyaként is el kell fogadnunk, hogy nem minden tökéletes. Ne helyezzünk magunkra túl nagy nyomást. A barátnőm épp várandós és már most úgy beszél a kislányáról, hogy majd ezt, vagy azt fogja tenni… de ezt nem lehet előre megmondani. El kell látnom őt még jó pár tanáccsal.″-mondta Serena.

Ebből a rajongók azonnal arra következtettek, hogy Meghanról beszélt. Mivel a hercegné babaváró buliján is minden dekoráció rózsaszín volt, így könnyen elképzelhető, hogy tényleg kislányt hoz majd a világra.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.