Segítséget nyújtunk az ünnepi készülődéshez
2018-12-20  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Mindannyiunk fiókjában ott lapul mélyen egy jól bevált családi recept, mely minden karácsonykor az ünnepi asztalra kerül. Ezek azok a sütemények, melyeknek édes illata bejárja otthonunkat és megidéznek emlékeket gyermekkorunkból, ahogy nagymamáink vagy édesanyáink tüsténkedtek, hogy a legfinomabb édességekkel örvendeztessék meg a családot.

Ezek azok a sütemények, melyeket senki sem cserélne le, hiszen nélkülük ma már üresebb lenne az ünnepi asztal. Lehet ez egy tradicionális vagy éppen egy otthon kifejlesztett házi sütemény. Néha azonban jó kipróbálni új és modernebb recepteket, ami magával hordozza annak lehetőségét, hogy pár év múlva ez a recept idézzen meg egy régi édes pillanatot, kedves emléket.

Ha pedig nincs kedvünk kísérletezni a tökéletes recept megtalálásáig, akkor látogassunk el a www.koronascukor.hu weboldalra, ahonnan most ingyenesen tudjuk letölteni a karácsonyi receptfüzetet telis tele finomabbnál finomabb, kipróbált süteményreceptekkel.

Kellemesen indulhatna például a reggel egy finom kávé és egy marcipános, aszalt szilvás stollen, vagy egy diós kalács társaságában, különlegesen zárása lehetne egy finom ebédnek egy csillagokkal díszített diós-karamelles pite, nem beszélve egy esti összejövetel tökéletes kiegészítőjéről egy meggyes-mogyorós szeletről. Nekünk csak választani lesz nehéz, hogy a sok varázslatos édesség közül, melyiket készítsük el családunknak ezzel is még édesebbé téve akár a hétköznapokat, akár az ünnepeket.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.