Salma Hayek, a Wall street új farkasa
2019-04-03  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Eva (Salma Hayek) érkezésével a tőzsdei sztereotípiák világának ezennel vége. Bár a nagy „öregek” Leonardo DiCaprio (A Wall street farkasa) és Michael Douglas (Tőzsdecápák) stabil alapokra helyezték a témát, A Kolibri projekt (12) tőzsdekirálynőjének tüzét látva, még nekik is meg kell igazítaniuk a nyakkendőiket…


A Zaleski kuzinok terve, hogy előnyükre fordítják a modern technológia nyújtotta lehetőségeket és átfúrnak hegyen-völgyön. Mindezt teszik pár miliszekundumért, valamint néhány milliárd dollárért. Vincent (Jesse Eisenberg), a tőle megszokott módon prezentálja a Zuckerberg-i eltökéltséget, rokona Anton (a jóképű, Alexander Skarsgård), pedig a végletekig elmaszkírozott módon alakítja az introvert geek, technikai zsenit.

A cseppet sem hétköznapi páros azonban remekül kiegészíti egymást, viszont egy ekkora projektet még nekik is nehéz titokban lebonyolítaniuk. Főleg, hogy az ex-főnökük nem más, mint a rendíthetetlen Eva (Salma Hayek), akinek tényleg nem számít semmi más, csak a végső győzelem.

A Kolibri projekt – április 4-től a mozikban!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.