Saját kezűleg készült meglepik
2018-12-14  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Az adventi készülődés alatt, a szeretet egy különlegesebb formáját élhetjük át, egy különös várakozást, amelyben a lelkünk is ünnepi hangulatba öltözik. Minden év ezen időszakában egy kicsit lelassulunk, jobban figyelünk szeretteinkre, belső harmóniánkra, megteremtve ezzel saját ünnepi hangulatunkat.  Ünnepváró hagyományainkban pedig, gyakran ötvözzük nagymamáink, szüleink tradícióit a modern világ újításaival.

Vannak dolgok, amelyek sosem változnak, az ünnepi készülődésben a Koronás Cukor több mint 20 éve társunk, megteremti azt a meghitt hangulatot, ami otthonunk egyedi illata. Az adventi szokásainkba pedig családunk tagjait is bevonhatjuk, sőt kellemes perceket tölthetünk el általa. Gyerekeinkkel együtt készíthetjük el az adventi koszorút, a mézeskalácsokat és egyedi meglepetéseket, amelyekkel különös örömet csempészhetünk szeretteink szemébe.

Ötleteket adunk kézzel készített meglepetésekhez, amelyek készítésének apró mozzanatai sokat adhatnak az ünnepi várakozás egészéhez. Az édességrajongóknak tökéletes ajándék lehet egy pompás csomagolásba rejtett, sajátkézzel gyártott mézeskalács, Koronás porcukorral díszített aprósütemény válogatás vagy csokis finomság. Kellemes hangulatot teremthet, ha illatos teakeveréket, illóolajat, fürdéshez használatos kiegészítőt készítünk. A család férfitagjait likőrökkel, lekvárokkal, közös emlékekkel kirakott képkeretekkel, utazókönyvekkel lephetjük meg.

Ezekben a meglepetésekben nem az érték a mérvadó, hanem az idő, amelyet az elkészítésükkel töltöttünk! Éppen ezért még ma sem késő elkezdeni ezen személyes ajándékok megvalósítását!

A tippekért keressétek fel a Koronás Cukor facebook oldalát, youtube csatornáját és sütipédia weboldalát!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.