Roger Moore felesége barátnőjébe szeretett bele
2017-06-04  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Roger Moore (†89)  1961-ben szeretett bele Luisa Mattioli (81) színésznőbe, de csak 1969-ben tudta elvenni feleségül, mert második neje, Dorothy Squires (†83) nem volt hajlandó elválni tőle.

Végül hétéves küzdelem után a sármos színész elvált, de nem maradt sokáig agglegény, hiszen amint tehette, összekötötte életét csinos pályatársával.

A kecses, szőke dívával remekül mutattak, és úgy tűnt, Moor­e – aki a múlt héten hunyt el, életét eleveníti fel a Blikk e heti sorozata – végre megtalálta élete párját. Esküvőjük idején már sztár volt, a templom előtt több száz rajongó várta. Luisával a családi boldogság is megvalósult, három gyermekük lett: Deborah, Geoffrey és Christian. Harminchárom éve éltek boldog házasságban, amikor becsapott a ménkű: a színésznél 1993-ban prosztatarákot diagnosztizáltak.

– Ez a betegség megváltoztatta az életemet, arra késztetett, hogy újraértékeljem a házasságomat – mondta el később James Bond legendás megformálója, aki szakított Luisával, majd menthetetlenül beleszeretett a svéd elithez tartozó, de dán származású Kristina „Kiki” Tholstrupba.

A dolog pikantériája, hogy Kiki a Moore házaspár szomszédja volt, és közeli barátnők voltak Luisával.

– Tholstrup engem utánzott. Igazi szajha, akinek két férje és három arcfelvarrása is volt – fakadt ki a sajtónak az affér kirobbanása után a sértett asszony, aki szintén nem volt könnyű partner a válásban, 3,4 milliárd forintot gombolt le a válási papírok aláírásáért.

Moore 2002-ben, 74 évesen vette el a dúsgazdag Kikit, akit haláláig szeretett. Kiválóan megértették egymást, hiszen mindketten küzdöttek idősebb korukban a rákkal. Míg Moore a prosztatarákból épült fel, addig neje a mellrákkal harcolt.

– Kiki az igazi. Mindig derűs, szervezett, nyugodt és odaadó – dicsérte negyedik feleségét Roger Moore. – Nehéz életem van, és teljes mértékben rá vagyok utalva Kristinára. Amikor elutazunk valahova, mindig ő pakol be kettőnknek, ő gondoskodik mindenről.

Roger Moore egy 2016-os interjúban őszintén bevallotta, hogy gyerekként nem volt a lányok kedvence.

– Kissé túlsúlyos gyerek voltam, odavoltam a pirított babért és a Cadbury’s csokiért, már ha hozzájutottam. Emlékszem, amikor elmentünk valahova, és apám meghúzta az övet az esőkabátomon, azt mondta: olyan vagy, mint egy kötözött sonka. Azt hiszem, a bizonytalanságom ebből jöhetett – emlékezett vissza a színész, aki később a nők bálványává vált.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá