Rettegett Hajdú Pétertől 18 évvel fiatalabb párja
2019-03-11  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Ismét rátalált a szerelem Hajdú Péterre, a műsorvezető életébe egy hónapja toppant be Anna, és mindent megváltoztatott. A lányra az interneten figyelt fel a műsorvezető: Alföldy Anna lájkolta az egyik képét, Hajdúnak pedig megakadt a szeme a gyönyörű nőn. Egy közös ismerősüktől információkat kért róla, majd ráírt a lányra, aki ettől nagyon megijedt.

“Úristen, mit akarhat tőlem, gondoltam magamban. Nem is nagyon tudtam, mit válaszoljak” – vallotta be a Story magazinnak Anna, aki egy idő után felengedett és egyre több üzenetet váltottak.

“Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem? Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy átvernek. Egyáltalán, mit akar tőlem Hajdú Péter?” – mesélte az első randiról.

Hajdú Péter már bemutatta választottját édesanyjának, akinek azonnal megtetszett a lány. Anna óvatosabb, ő félve vallotta be otthon, kivel is jár most. Az édesanyja még nemigen fogta fel, hogy a lánya Hajdú Péterrel randizik.

“Hogy mi a véleménye róla? Semleges: se túl jó, se túl rossz. Leginkább a nagyszüleim voltak kiakadva, nagyon féltenek ettől a kapcsolattól” – mondta. Az édesapjának mondta el utoljára, hogy együtt vannak, mert félt, hogyan reagál a korkülönbség miatt. Anna édesapja 47 éves, Hajdú 43.

A pár egyelőre nem lakik együtt, de a programjaikat egymáshoz igazítják: amikor a műsorvezető focizik, Anna igyekszik sokáig dolgozni. Van, hogy nem tudnak minden nap találkozni, három napnál tovább azonban nem bírják ki egymás nélkül.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.