Radics Gigi újra szerelmes?
2018-08-02  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Újra elrabolhatták Radics Gigi szívét, az énekesnő pedig nem is tagadja, hogy jó kapcsolatot ápol egy zenésszel, aki a Bahamákról származik.

Radics Gigi szakított nála 10 évvel idősebb párjával, Kardos Norberttel, akivel három és fél éven át volt együtt. Miután szerelmük véget ért, úgy hírlett, az énekesnő Talán Attila oldalán talált rá a szerelemre, ő pedig csak ráerősített a pletykákra azzal, hogy közös képeket posztolt egykori megasztáros társával.

Radics Gigi nemrégiben újabb találgatásokra adott okot: egy 24 órán át látható InstaStory keretében mutatta meg rajongóinak a képet, amelyen egy férfi keze fonja át a gyűrűs kezét. A fotóhoz azt írta: „A szerelem az egyik legizgalmasabb érzés”.

A Bors kiszúrta, hogy az InstaStoryba feltöltött fotón látható kéz tulajdonosa valószínűleg ugyanaz, akivel a 24 éves énekesnő ezen a fotón pózol:

Gigi a képen a szintén zenész Kai Strachannal mosolyog boldogan, a Bors pedig rá is kérdezett az X-Faktor egyetlen női mentoránál, vajon jól sejtik-e, hogy Kai az, aki mellett újra rátalált a szerelemre.

– Kaival együtt dolgozom, s valóban nagyon élvezzük a közös munkát – üzente a menedzserén keresztül sokat sejtetően, jóllehet kicsit kitért a konkrét kérdés elől.

Kai Strachan egyébként egy igazi, Bahamákról származó életművész, és jelenleg azzal foglalatoskodik Los Angelesben, hogy ismertté váljon: több filmben statisztált, valamint rádiózott, írt. De modellmunkát is vállal, ráadásul a zeneipar felé is kacsintgat – valószínűleg innen ered a Gigivel való kapcsolata.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.