Radics Gigi meglátogatta szerelmét Amerikában
2019-05-01  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Az énekesnő családjával Los Angelesben járt, s azért is volt ez egy különleges utazás számára, mert újra találkozhatott kint lakó szerelmével, Kaijal, akivel egy éve él távkapcsolatban.

Radics Gigi

– Most végre volt időnk egymásra, de nyilván nem annyi, amennyit az ember ilyenkor szeretne. Hiszen neki ott van munkája, nem is egy, ezért amikor szabadideje volt, be kellett osztania, hogy velem is legyen, de a barátait se hanyagolja, és sportolni is szeret. Persze nagyon jó volt együtt lenni és kicsit jobban megismerni egymást, nem telefonon beszélni – kezdte a Blikknek Gigi, akinek családjában már hagyomány, hogy az év első felét a tengerentúlon töltik.

– Ilyenkor kipihenem az egész éves hajtást, és nyelvet tanulunk, ami már inkább csak fejlesztés, mert időközben elég jó lett az angolom. Zeneileg is fejlődöm, ilyenkor összeülünk néhány kollégával, és olyan szintű profizmussal készítünk dalokat, amit azelőtt soha nem tapasztaltam. Találkozókra járunk, tervezünk, szervezünk. A kint élő producer barátaimmal sokszor leülünk zenét szerezni, ez fontos része a kint töltött időnek. Jövőre ugyanekkor ismét kimegyünk, de már kicsit konkrétabb célok is lebegnek a szemem előtt, de ez egyelőre titok – folytatta az énekesnő.

Radics Gigi

Gigiék az aktív pihenésre is koncentráltak, ellátogattak Santa Monicába, de Las Vegasban is voltak, valamint többször elmentek a Universal Studio vidámparkjába. A legjobb éttermekbe jártak vacsorázni, ám mint kiderült, a Radics család életmódot váltott.

– Idén tudatosabb voltam az életmódot illetően, úgyhogy a napi rutinba beletartozott az edzés, apuval keményen kitartottunk. Ő a három hónap alatt megszabadult húsz kilótól, nagyon büszke vagyok rá, az egészsége miatt, és sokkal jobban néz ki. Mindenki azt hitte kint, hogy a testvérem. Megszerettem az avokádót, beépítettem az étkezéseimbe, már többféle módon el tudom készíteni – újságolta Gigi.

Radics Gigi

Az énekesnő azt is elismerte, hogy honvágya volt.

– Hiányzott már a megszokott ágyam, a legjobb barátom, a kiskutyám, a családom többi tagja, jó volt őket újra megölelni. Most pedig belevetem magam a munkába, jövő héten a Budapest Dal 2019 versenyt én nyithatom meg, valamint a napokban jelent meg az új dalom GO címmel, klippel együtt – árulta el Gigi.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.