Polyák Lilla szerelme meglepő dolgot árult el!
2018-07-08  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Mikor Polyák Lilla és Gömöri András Máté egymásba szerettek, nem sokan jósolták volna meg, hogy valóban komoly köztük a kapcsolat. A Budapesti Operettszínház művészei két és fél év után már készen állnak arra, hogy közös gyermekük is szülessen.

A pár már több mint egy éve jegyezte el egymást, és most András elég határozottan nyilatkozott a gyermekvállalásról, habár még nincs konkrétum mikorra szeretnének közösen gyermeke vállalni, de a színész így nyilatkozott párjáról:

– Ő a tökéletes nő. Nem tudnék konkrétumokat mondani, hogy miért ő a tökéletes nő nekem. Ez olyan érzés, mint amikor egy puzzle-t raksz ki és hiányzik még egy darab. Próbálsz oda beerőltetni valamit, de nem stimmel, és egyszer csak megtalálod azt, amelyik tökéletesen passzol, és ettől összeáll az egész. Ő így jött az életembe. Gyönyörű, igényes nő, aki olykor dögös is tud lenni, de olykor bújós, pulcsis kedves lány. Mindenben támogatjuk egymást, de szakmailag nem vagyunk elfogultak. Otthon is beszélünk sokat a színházról, a szerepeinkről és olykor próbán is beszólogatunk egymásnak. A mi kapcsolatunkban rengeteg nehézség, akadály lehetett volna. Két kamaszfia, ha nem fogad el, akkor biztosan nem lett volna közös jövőnk.

Forrás: Blikk.hu

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.