Polyák Lilla együtt diétázik a férjével
2019-06-02  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A Budapesti Operettszínház művésze, Gömöri András Máté a hétvégén indul először testépítő-bajnokságon, felesége, a szintén színésznő Polyák Lilla pedig hatalmas áldozatokat hozott, hogy férje megvalósíthassa az álmait. Együtt küzdötte végig vele az utolsó hónapokat.

Polyak Lilla

Polyák Lilla teljesen megváltoztatta napi szokásait férje sikereinek érdekében. Nemcsak szigorú diétát követnek mindketten, de lelkileg is támogatja férjét, amire ebben az időszakban a leginkább szüksége van. A verseny napján is ott lesz a szeretett férfi mellett, ami igazán nagy kihívás, hiszen minden órában a testépítők számára megfelelő étellel kell ellátnia a férjét, lenyomni annak torkán a néha nem igazán kívánt táplálékot, nehogy rosszul legyen a verseny során.

Gomori Andras Mate

„Máté szeret élni, jókat enni, jól érezni magát a bőrében, és itt, a finisben nagyon sok a lemondás. Ebben lelkileg is kellett segíteni. Mondta is sokszor, hogy egyedül nem bírta volna” – mesélte Lilla.

A kemény áldozatok mellett Lilla sokat nyert ebben az időszakban: nem csak kapott egy kigyúrt férjet, de neki is sikerült leadnia 8 kilót, aminek nagyon örül, mert úgy érzi, már ráfért.

Őszintén megosztotta a Borssal azt is, hogy bár mindenhogyan imádja férjét, szeretné már visszakapni a régi Mátét.

Gomori Andras Mate

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.