Pippa Middleton és vőlegénye nagyon összeillenek
2017-05-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Katalin hercegné testvérét, Pippa Middletont nemrég jegyezte el a párja, és a találgatások azonnal megindultak, vajon milyen lehet a kapcsolat a vőlegény és menyasszony között.

Bár sokan titkolják, mégis mindenki szívesen nézegeti a horoszkópját, és bizony sokszor jövünk rá, hogy ami a csillagokban áll, az tényleg megvalósul. Sally Kirkman asztrológus behatóbban is megvizsgálta a híres pár születési dátumait, és meglepő dologra jött rá.

“Pippa 1983. szeptember 6-án született, ami azt jelenti, hogy Nap Szűz a csillagjegye. James Matthews, a vőlegénye 1975. augusztus 21-én született, így ő Nap Oroszlán. Az Oroszlán és a Szűz egymás melletti csillagjegyek, egymást követik.

Alapvetően nagyon különbözőek. Az Oroszlán a királyi jegy, imád a középpontban lenni, és egy kapcsolatban elismerésre és csodálatra vágyik. Ezzel szemben a Szűz egy szerény és pedáns jellem. Jól illik neki a háttérszerep, tökéletesen kiegészíti az Oroszlánt. Pippa Katalin hercegné esküvőjén vált híressé, mint koszorúslány. Ezt a szerepet mintha rászabták volna.”

Forrás: Blikk

Szólj hozzá