Pintér Tibor újra szerelmes?
2019-01-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Bár Pintér Tibor féltve őrzi a magánéletét, annyit azonban elárult, hogy megvan az esélye annak, hogy végre révbe érjen a magánélete.

Sejtelmesen nyilatkozott új párjáról a Nemzeti Lovas Színház igazgatója. Pintér Tibor és Rubos Frida kapcsolata néhány hónappal ezelőtt futott zátonyra, a köztük lévő feszültség pedig már A legbátrabb páros című műsor során is érezhető volt, noha ezt megnyerték.

A Ripost információi szerint Tenyának máris új barátnője van, ám új kapcsolatáról eddig nem árult el sokat. Azt azonban igen, hogy 2019-ben rendbe szeretné tenni a magánéletét.

– Az új év kezdetével több tekintetben is megérintett a változás szele. Legfőbb célom, hogy a mennyiséget minőségre cseréljem, és ez vonatkozik a színházi produkcióimra, a nyilatkozataimra és az emberi kapcsolataimra is. Új lakásba költöztem, és bár szerettem a lovak közt vadromantikában élni, nem igazán tudtam magamra koncentrálni. Pedig kellett volna, hiszen a magánéletem nagyon romokban hevert az elmúlt időszakban, de úgy érzem, Fridával a múltat teljesen lezártam, neki önállósodásra van szüksége, és én ehhez nem szeretnék többé asszisztálni. Jó lenne egy megbízható társ, és most nagy eséllyel révbe érhet a magánéletem – nyilatkozta a Lokálnak Pintér Tibor.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.