Pintér Tibor nagy bejelentést tett új szerelméről
2019-02-12  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Boldogabb már nem is lehetne Pintér Tibor (45), úgy tűnik, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója megtalálta az igazit új kedvese, Ilyés Jenifer (24) személyében.

A színész csak áradozni tud a lányról, Tenya szerint ugyanis minden rigolyáját elviseli. Ez legfőképpen az első közös nyaralásukon bizonyosodott be, nem meglepő hát, hogy a lány egyre több időt tölt Tibor nemrég vett új otthonban.

– Igen, már van ott fogkefém – nevetett Jenifer, aki ugyan hivatalosan még a szüleivel él, több időt tölt szerelménél, mint otthon. Mondhatni már beköltözött hozzá-

– Mindig mondom neki, hogy nyugodtan hagyjon itt ezt meg azt, lassan tényleg minden cucca átkerül hozzám – nevetett Pintér Tenya, akit nem zavar, hogy ilyen hamar ennyire komolyra fordult a kapcsolata, sőt kifejezetten élvezi az újra megtalált boldogságot. Tudja, hogy bízhat szerelmében, így nyugodtan hagyta magára a Story-gálán is pár órára.

– El kellett mennem hont foglalni, azaz volt egy Honfoglalás előadásunk, amely előbb volt lekötve, mint ahogy a gála időpontját megtudtuk. De tudtam, hogy a szerelmem feltalálja magát, és bízom is benne! De most már itt vagyok és meg is táncoltatom – ígérte Tenya.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.