Peter Srámek valott
2018-07-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kiderült, hogy Peternek egy 21 éves cukrászlány csavarta el a fejét és a sármőr úgy érzi, hogy készen állna az apaságra is.

A Story magazinban olvashatjuk a történetüket, mely szerint Peter öt évvel ezelőtt találkozott Adrival. A fiatal lány nagymamáját kísérte el a Jimmy gálára. „Attól kezdve minden évben ott futottunk össze, olyankor sokat beszélgettünk, de semmi több – adta hírül az énekes. – Derültünk a jóslatokon, hogy egy nap majd egy párt fogunk alkotni. Pedig Adri nagymamája is mondogatta, hogy milyen szép pár lennénk…

Az idei februári Jimmy-gála után kezdtünk levelezi, majd találkoztunk is. A barátságunk alakult át egyre mélyebb érzelmekké. Jól haladunk.” – meséli Peter, és azt is elárulta, hogy kicsit furcsa az időbeosztásuk, hiszen kedvese kora reggel megy munkába, ő pedig pár órával előtte ér haza a fellépésekről, tehát váltják egymást. Egyelőre még nem költöztek össze, de Adri gondoskodik róla. „Sokat főzünk, mellette én is szívesen sürgölődöm a konyhában. Gyakran kényeztet a süteményeivel, sajnos, pár kiló fel is szaladt rám, a finomságoknak képtelenség ellenállni. Adrival el tudnám képzelni az életemet.” – folytatja tovább Peter, aki még nem vitte haza Adrit Szlovákiába, de már készül rá, akárcsak a közös nyaralásukra.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.