Pély Barna válásáról vallott
2019-01-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Már fél év telt el Pély Barna és Galambos Dorina válása óta, s most arról beszélt a népszerű zenész, hogyan tette túl magát a változásokon.

Majdnem 4 év házasság és 15 év párkapcsolat után fél évvel ezelőtt Pély Barna és Galambos Dorina útjai szétváltak. Barnának nem volt könnyű túltennie magát a történteken, de számos módszerrel próbálja feldolgoznia a változásokat.

„Sokszor rám törnek az emlékek, a jó és a rossz is. Leginkább a nosztalgiázás veszélyes, kipécézek egy szép emléket, és azon rugózom. Na, ilyenkor szoktam egy nagyon rossz emléket elővenni, hogy újra értelmesen tudjak gondolkodni” – vallotta be a zenész, hozzátéve: Dorinával az utolsó időkben már nem álltak olyan közel egymáshoz, mint azelőtt.

„Szerintem az volt a lényeg, hogy már évek óta nagyon másképp láttuk a dolgokat, de ezt nem igazán sikerült tudatosítani. Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk meggyőzni egymást” – mondta.

Pély Barna azt is elárulta a Storynak, hogy ennek ellenére nem neheztel Dorinára, sőt, barátságban váltak el, beszélgetni is szoktak.

„Művészek vagyunk, jó a kommunikáció. Hasonlítunk” – mesélte.

Az United egykori tagja arra is kitért, hogyan kezeli a nők iránta tanúsított rajongását és érdeklődését.

„A rajongásnak úgy van értelme, ha tényleg valami produktumnak köszönhető. Így érdemes tévében is szerepelni. Azt szeretem, ha azért szeretnek, aki vagyok. Egyébként nem tartom magam szívtipró alkatnak, túl érzékeny vagyok hozzá, illetve szókimondó. Inkább olyan haverkodós pasi vagyok, aki néha olyanokat mond, amitől mások jól érzik magukat” – zárta gondolatait Pély.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.