Pataki Zita párkapcsolatáról vallott
2018-11-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Pataki Zita és párja, Szárnyas Attila immáron hat éve vannak együtt, kapcsolatuk titka többek közt az őszinteség: még azt is elmondják egymásnak, ha megtetszik nekik valaki. A műsorvezető a Bestnek mesélte el, hogyan ismerkedtek meg anno a férjével, Szárnyas Attilával. A pár azóta túl van sok drámai fordulaton, ám ezek csak erősítették a lassan hatéves házasságukat.

„Az első randink kétnapos volt” – kezdte Zita, aki egy pszichológiai kísérletről olvasva úgy döntött, 300 kérdést szegez a férfinak. A teszt, ami még a szexuális szokásaikra is kiterjedt, olyan jól sikerült, hogy a műsorvezető nem sokkal később már azt írta édesanyjának, hogy „megtalálta a férjét”.

Bár már mindketten túl voltak már a 35-ön, ez csak az előnyükre vált, az előző kapcsolatok után tudták mindketten, mit akarnak, így már az elején lefektették a szabályokat. Például azt is, hogy mindenképp elmondják a másiknak, ha megtetszik nekik valaki.

„Ha az ember hűséges a szerelméhez, akkor is felkeltheti az érdeklődését, felizgathatja egy másik férfi vagy nő” – nyilatkozta Attila. És bizony az idő igazolta őket, 5 évvel később Zita megismert egy férfit, aki a Facebookon is írt neki, és kölcsönösen elkezdtek szimpatizálni egymással. Ezt elmesélte a férjének, majd a férfival is őszintén beszélt:

„Elmondtam, hogy bár ő is, a sorai is tetszenek, de férjem van, akit nagyon szeretek.”

A pár beszélt a családalapításról is, illetve a sikertelen lombikprogramokról is.

„Mérlegeltük a lehetőségeket, amikor belevágtunk a lombikprogramba, és már akkor úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk örökbe fogadni” – mondta Zita, aki korábban dolgozott gyermekvédelmi intézetben, így tisztában vannak az előnyökkel és hátrányokkal. Bár 8 sikertelen beültetésen esett át, mégis bizakodóak:

„Nem tudom, mit hoz a jövő, csak az időjárást vagyok képes előre jelezni 7 nappal, de nem adtuk fel, hogy gyermekünk legyen. Ha végül sikerül természetes úton megfogannia a babánknak, nagyon örülünk, de ha nem, elfogadjuk.”

Természetesen ez az időszak megviselte őket és a kapcsolatukat is, ám egymás iránti érzelmeik ellenére sem változtak semmit.

„Aki végigcsinált pár lombikprogramot, az már veszekedett éppen eleget. Akkoriban a hormonok miatt annyira feszült voltam, hogy mindenbe belekötöttem, amit a férjem csinált” – mesélte Zita.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.