Pártos Csillára rátalált a szerelem
2018-06-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Hosszú idő után ismét megszólalt Pártos Csilla, az 50 éves műsorvezető, aki készen áll arra, hogy belekezdjen egy új életbe.

Csillának az elmúlt években sok nehézségen kellett keresztülmennie, ám úgy tűnik, mindez már a múlté, ugyanis a táncos-koreográfusra rátalált a szerelem. Csilla az ötvenedik születésnapi buliján ismerkedett meg a jogászként dolgozó Dániellel – írja a Best magazin.

A felhőtlen boldogságon kívül Csilla a múltjáról is beszélt, pontosabban volt férjéről, és anyósáról, Pécsi Ildikóról. Elárulta, tiszta szívéből szerette Ildikót, nagyra tartotta, sokat tanult tőle.

„Hálás voltam, hogy kemény kézzel tartja össze a családot, ami viszont csak addig működött, amíg minden szempontból megfeleltem az elvárásainak” – mondta Csilla, hozzátéve: viszonyuk akkor romlott meg, amikor kénytelen volt anyósa helyett más fontos személyeket, fiát és férjét, később pedig a saját édesanyját előtérbe helyezni.

Volt férjéről is beszámolt, elárulva, hogy egészen az utolsó pillanatig küzdött a házasságért, amikor egyszer csak eltört a mécses.

„A volt férjem felállt, elment. Elengedtem, mert nem akartam megnehezíteni a dolgát, hogy egy másik embert szerethessen” – mondta Csilla, akinek egyébként a közelmúltban a bíróság döntését követően ott kellett hagynia rózsadombi lakását, amibe rengeteg időt és energiát ölt.

„Nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyok, ötvenévesen új életet kellett teremtenem” – mondta Csilla, aki jelenleg több helyen éli életét. Édesanyjánál, barátainál, valamint a párjánál négy-öt napot tölt el.

Csilla fia egyébként már találkozott Dániellel, úgy tűnt, jól kijönnek egymással.

„Egyenrangú félként álltak szemben, mint két férfi, és elfogadták egymást, amihez az irántam érzett kölcsönös szeretet elég volt” – mondta a lapnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.