Palvin Barbi őszintén vallott párkapcsolatáról
2019-01-25  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Palvin Barbi sok évnyi szingliség után úgy érzi, végre megtalálta a tökéletes férfit, méghozzá Dylan Sprouse személyében.

Barbi korábban kifejtette, hogy az olyan pasikat szereti, akikkel lehet hosszú órákon át beszélgetni, de fel is tudják őt vidítani, ha éppen szomorú. Úgy tűnik, a korábban gyerekszínészként dolgozó Dylan pont ilyen.

Dylan recept szerint hódította meg Barbi szívét, a modell már kapcsolatuk elején is lelkesen beszélt a fiúról.

– Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és aki olyan, mint én. Például, ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni a negatív dolgokat, de lehet, ha megunja, hogy „b*sszus, már megint rosszkedve van, nekem kell őt felvidítani”. Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik – nyilatkozta Barbi még korábban a Borsnak.

Nem sok kellett, Barbi újra egy vallomást tett közzé a szerelmükkel kapcsolatban a saját közösségi oldalán.

– Úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletes pasit, aki nagyon kedves, gyengéd – írta.

Dylan eleinte színészként és modellként dolgozott, ám négy éve közgazdaságtanból is diplomát szerzett, majd egy sörfőzdét is nyitott. Az is tény, hogy a fiú is odáig van a lányért.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.