Palvin Barbara kedvese imádja Magyarországot
2019-08-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Vidéki utazás és családi ünnepség után érkezett a Sziget fesztiválra Palvin Barbara (25) és kedvese, Dylan Sprouse (27) – árulta el a Blikknek a barna szépség kedd éjjel a Hajógyári-szigeten. A Victoria’s Secret magyar szupermodellje és színész szerelme idén is nagy feltűnést keltettek a tömegben, a boldogságtól sugárzó fiatalok szívesen álltak a kamerák elé, sőt, még egy forró csókot is váltottak.

Palvin Barbara

– Másodszor van itt Dylan a Szigeten, nagyon élvezi a fesztiválhangulatot. Kijöttünk bulizni, de már a Foo Fighters zárónapi koncertjét várjuk, azon mindenképpen itt leszünk – ígérte a gyönyörű modell kedden, akitől a Blikk azt is megtudta, hogy eseménydús hétvégéjük volt hazánkban.

Amerikai színész kedvese hamar felvette az itteni ritmust, nemcsak a Sziget jön be neki, hanem az egész ország, szeretne minél többet megtudni magyar szerelme hazájáról. Ezért azon a néhány napon, amelyet Magyarországon tölt, igyekszik minél többet utazni, s persze, a Palvin családdal is próbál több időt tölteni.

– Dylan mindig jól érzi magát Magyarországon. Most is jártunk mindenfelé, elutaztunk vidékre, majd a szüleim ünnepségén is részt vettünk. Szombaton tartották ugyanis a 30. házassági évfordulójukat, és volt egy kis lagzi, ami nagyon jól sikerült – mesélte Palvin Barbara, míg Dylan mosolyogva tette hozzá: kedvese édesapjával nem egyszer koccintott jófajta magyar pálinkával.

Palvin Barbara

Az amerikai fiatalember egyébként az Instagram-oldalára is posztolt egy rövid videót, amelyben Barbi szüleivel és testvérével, Anitával egy kis teherautó platóján utaznak, miközben énekelik az Illés együttes Újra itt van kezdetű slágerét.

A magyar szépségre hosszas várakozás után talált rá a boldogság Dylan mellett. Érzéseiről a Vogue magazinnak is beszélt.

– Nagyon szerelmes vagyok, és ez rendkívül jó érzés. Nem természetes számomra, hogy barátom van – mondta Palvin. – Hat évig szingli voltam, de ez kifizetődött, mert most úgy érzem, megtaláltam a tökéletes férfit.

A Szigeten is látszott, hogy Dylan Sprouse a tenyerén hordozza a szupermodellt, aki nemrégiben a Victoria’s Secret angyala lett. A tavalyi show-n Dylan állva nézte szerelmét a kifutón, majd egy hamburgerrel várta az öltözőben.

„Kínától kezdve New Yorkon át az egész világig. A bolondozást meghagyom későbbre, sokkal jobb lett vele az életem” – írta a színész az Instagram-oldalán az egyéves évfordulójukon.

Palvin Barbara

Palvin Barbara és Dylan Sprouse átlagos párnak tartják magukat, szerintük teljesen hétköznapi dolgokkal múlatják az idejüket.

– Nem vagyunk túl izgalmasak, imádunk csak lazulni, meséket nézni, közben jégkrémet enni. Ez a kedvenc közös programunk – árulta el kapcsolatukról az amerikai színész, amihez Barbi általában hozzáfűzi: a főzés is közös szenvedélyeik közé tartozik.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.