Osvárt Andrea gyerekre vágyik
2018-12-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szakítása után erős férfira vágyik Osvárt Andrea. A színésznő úgy véli, a következő kapcsolatában már gyermeke is születik majd.

Hamarosan betölti a 40. életévét a színésznő, aki már kezdi szoktatni magát ehhez a gondolathoz. Osvárt Andrea öt éve él Magyarországon, s bár rengeteget dolgozik, Olaszországban egyre kevesebbet. Elmondása szerint mégis magányosnak érzi magát, hiszen nyáron véget ért a kapcsolata a szerelmével.

– Nem avatkozhatok bele mások életébe, az enyém meg úgy alakult, hogy nyáron szétmentünk a párommal, és még tart a gyász. […] Egyébként rosszabb állapotban voltam, amikor a kapcsolatunkon már érezhető volt, hogy kisiklott. Nyolc hónapig gondolkodtam… Ennyi idő kellett, míg eljutottam a döntésig, pedig minden másban elég határozott vagyok. […] Benne volt a lehetőség, hogy ő legyen a férjem, de nem tudja elvágni az anyukájától a köldökzsinórt – mesélte a Best magazinnak a színésznő.

– Erős egyéniség vagyok, kivéve a magánéletemben. Szeretném, ha valaki mellett olykor gyenge lehetnék. Nem mindig, csak néha jólesne. Hogy legyen nálam egy erősebb férfi, ne ijedjen meg, ne legyen gyerek. Nagyon szívesen kiszolgálnám, ha úgy érezném, nő lehetek mellette, nem cipőpucolónak, takarítónőnek meg díszpintynek használna, akit lehet mutogatni, hanem olyan, aki szeret, bevon az életébe – mondta Osvárt Andrea, aki hozzátette: ő a férfiak eszébe szeret bele.

– Szeretnék már gyereket. Úgy érzem, a következő kapcsolatomban jönni fog. Szeretnék valakihez tartozni, mert ha holnap visszaköltözöm Olaszországba vagy Amerikába, tulajdonképpen kinek hiányoznék? Kinek számítok, kinek vagyok fontos? Jó lenne már… Eleinte szigorú anya szeretnék lenni – jelentette ki a színésznő, aki egyébként valamikor Bochkor Gáborral is egy párt alkotott.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.