Összedőlni látszik Hosszú Katinkáék birodalma
2018-05-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Omladozni látszik az Iron Lady-birodalom, menthetetlennek tűnik a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka (29) és Shane Tusup (30) edző-férje kapcsolata.

Az amerikai edző csütörtökön kürtölte világgá, hogy azért futott zátonyra házasságuk, mert a neje többször megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel (24) – bár a Blikk információi szerint először Tusup lépett félre. Dúl a háború.

– Az apró örömök az életben, mint amikor pont a te számod előtt süt ki a nap 🙂 felhők nélkül nehéz értékelni a napsütést… – írta ki Instagram-oldalára Katinka idei első viadala kapcsán.

Amerikában versenyez, ám hiába remél napsütést, most vihar dúl náluk. Szakmai és magánéleti kapcsolata Tusuppal november óta válságos, Hosszú a válókeresetet is beadta, igaz, később szüneteltetést kért. Dolgoztak a frigy megmentésén, de most már aligha van visszaút. Közösen felépített márkájuk, az Iron Lady és úszóklubjuk, az Iron Aquatics jövője is kétséges – de még így is van min osztozni. De mi lesz az együtt keresett mesés vagyon sorsa?

Az úszó és edző-férje nyerő párost alkotott, olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címeket szerzett Katinka. Összesen 661,8 millió forintot keresett pénzdíjakkal és jutalmakkal. Cégük nyeresége eddig nagyjából évi 10-20 millió forint volt, és közös vállalatuk is százmilliókat érhet.

– A Hosszú Katinka nevére épülő brand, közös cégük értéke a nyilvános pénzügyi adatok, valamint a becsléseim alapján valahol a száz- és ötszázmillió forint között mozoghat – mondta Szabados Gábor (40) sportközgazdász.

A balhé után ráadásul veszélybe kerülhet egy 7 milliárd forintos állami beruházás, ennyiből épülne fel – kormányzati támogatásból – Csillebércen a Hosszú Katinka Sportakadémia. Kérdés, mi lesz az elmúlt napok történései után?

Hosszú a hét végén elindult a Speedo Grand Challenge nevű viadalon az Egyesült Államokban. A fő számait, a 200 és 400 méter vegyesúszást egyaránt megnyerte, 2:10.87-es (új versenycsúcs) és 4:39.5-ös idővel. Egy éve ilyenkor ezeket a számokat 2:09.93 és 4:34.12 perc alatt úszta le Monacóban.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.