Orlando Bloom eljegyzi Katy Perryt?
2018-10-06  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Legutoljára Monacóban, a vörös szőnyegen láthattuk együtt Orlando Bloomot és párját, Katy Perryt. A Monte Carlo-i gálán igazán boldognak és kipihentnek látták őket egymás oldalán. Egy bennfentes információi szerint Orlando most nagyon elszánt az eljegyzésükkel kapcsolatban.

Katy Perry egyik ismerőse nyilatkozott a sztárpárról a People magazinnak. Elmondása szerint egyre komolyabbra kezd fordulni a kapcsolatuk. Idén év elején kezdtek el újra együtt járni, és most nagyon úgy fest, készen állnak az eljegyzésre.

– Orlando még nem vásárolt gyűrűt, de nagyon sokat beszél közös jövőjükről. Mindenki nagyon izgatott az eljegyzéssel kapcsolatban, és szerintem Katy csodálatos feleség lenne – nyilatkozta a magazinnak a sztár közeli ismerőse, majd folytatta.

– Orlando mindig arról beszél, hogy újra megházasodna, és nagyon úgy tűnik, azt Katyvel képzeli el. Most mindketten nagyon boldogok. Ez egy csodálatos év volt a kapcsolatukban. Úgy néz ki, szükségük volt arra, hogy visszataláljanak egymáshoz, – mondta a bennfentes.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.