Óriási örömhírt közölt Vastag Tamás
2017-11-10  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hatalmas boldogság: Vastag Tamás (26) másodszor is apa lesz! Az énekes második gyermeke jövő év elején érkezik, a várakozások szerint az utolsó téli hónapban, februárban. A legfiatalabb Vastag fivér a családdal és a barátaival már megosztotta a nagy hírt, boldogan jelezte, hogy nemsokára itt az ideje egy nagy ünneplésnek.

– Tamás nagyon boldog, és mindenki várja már az új baba érkezését. Már most meghívott mindenkit a tejfakasztóra – árulta el az énekes egyik ismerőse, aki azt azonban nem tudja, kisfiú vagy kislány érkezik-e a családba.

Tamás és kedvese hosszú évek óta alkot egy párt, de szerelmét mindig is óvta a nyilvánosság elől. Így van ez természetesen a tavaly nyáron, júniu­s végén megszületett kisfiukkal, Sándor Samuval is, akinek érkezését szintén sokáig titkolta a nyilvánosság előtt. Tamás mindig is szűkszavú volt magánéletével kapcsolatban, kisfia születésekor is csak annyit árult el, hogy boldog, és kész a nagy feladatra. Most sem volt közlékenyebb.

– Nagyon köszönöm az érdeklődést, de a családom történéseit továbbra is szeretném megtartani magamnak – válaszolt kedvesen a Blikk érdeklődésére.

A blikk informátora azonban megtudta, hogy Tamással szinte madarat lehet fogatni.

– Mindig is tudtuk, hogy Tamás lesz az első a három testvér közül, aki családot fog alapí­tani, mindig is szeretett volna apa lenni, és vágyott saját családra. Nagyon örül annak, hogy jön az újabb baba, alig várja, hogy a kezében tarthassa – árulta el a közeli barát. Vastag Tamás nemcsak a magánéletében, de szakmailag is nagy feladat előtt áll.

A Blikk információi szerint ugyanis ő lesz az egyik sztárversenyzője a SuperTV2 nemsokára induló show-jának, a Sztárban Sztár +1 kicsinek, amely nemcsak amiatt kihívás, mert újra különböző énekesek bőrébe kell bújni, de egy gyerekversenyző partnereként kell bizonyítania – a Blikk értesüléseit a csatorna is megerősítette. Ám Tamásnak így legalább lehetősége lesz gyakorolni, hogyan kell bánni egy kiskamasszal, mert ugyan kisfia még alig másfél éves, másik gyereke pedig még csak útban van, gyorsan elérik majd ezt a kort.

Testvére, Csaba még nem tervezi a családalapítást.

Míg kilenc évvel fiatalabb öccse másodszor lesz apa, Vastag Csaba (35) egyelőre nem gondolkodik a családalapításon. Az énekes a karrierjét építi, az országot és a világot járja, koncertezik, és írja az új dalokat. A magánéletéről ő sem beszél, és ugyan állítólag van egy komoly kapcsolata, egyelőre nem követi öccse példáját.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá