Óriási közös bejelentést tett Kasza Tibi és felesége
2018-05-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A házaspár mindenkivel megosztotta az örömhírt.

„Lesz esküvő, lesz nászút és lesz baba is” – nyilatkozta még tavaly az eljegyzés után Kasza Tibi (40), aki élő adásban, A Nagy Duett kamerái előtt kérte meg szerelme, Darai Andrea (25), azaz Manker kezét. Akkor a fél ország tanúja lehetett a megható jelenetnek, ahogy Tibi térdre ereszkedve felhúzta a gyűrűt szerelme ujjára.

A lánykérést követő hatalmas érdeklődés őket is meglepte, és egy időre ki is vonták a reflektorfényből a magánéletüket. Így a rajongók is csak utólag értesülhettek arról a TWN cikkéből, hogy a pár 2017 őszén Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján örök hűséget esküdött egymásnak egy magyar anyakönyvvezető előtt.

„A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon” – magyarázta Kasza Tibi döntésük okát. Azt azonban nem titkolták, minden vágyuk, hogy gyermekük szülessen, és januári, thaiföldi nászútjukról már „hármasban” térhessenek vissza Magyarországra.

Akkor elmaradt a nagy bejelentés, most azonban végre együtt közölték az örömhírt az Instagramon, hogy Manker babát vár! Ahogy az alábbi videóból kiderül, Tibiék egy különleges dallammal köszöntötték a kis jövevényt, amelyben a baba szívhangja is meghallgatható:

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Ha jól számolunk, a gyermek december körül érkezhet, így Kasza Tibi és párja életük legkülönlegesebb karácsonyára készülhetnek.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.