Ördög Nóra és Nánási Pál változtatni szeretnének a kapcsolatukon
2019-03-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ördög Nóra és Nánási Pál igyekszik leszokni az anya-apa névről, ha kell, kijavítják magukat.

Már Majoros Hajni is beszélt a napokban arról, mennyire fontos, hogy egy pár a gyerekek születése után is megőrizze az intimitást a kapcsolatukban, pont ezért igyekezett elkerülni, hogy Majkával maguk között is apunak, anyunak hívják a másikat.

Úgy tűnik, nincsenek ezzel a problémával egyedül, a Bors ugyanis a pár vlogjaiból észrevette: Ördög Nóra és Nánási Pál is egyre gyakrabban javítják ki magukat, ha a keresztnevük helyett ezeket használják.

„Egymás között anya-apázzuk egymást, és emiatt már egy csomóan ránk szóltak, hogy ezt fejezzük be, mert ennek rossz vége le­het, de azt gondolom, mi ezt viccből csináljuk. Pont most beszéltük meg, hogy változtatunk, mert láttunk egy nagyon rossz példát, és mondtam, hogy én nem akarok ilyen lenni” – mesélte a Szülőszoba című műsorban ezelőtt Nóri, aki azt is elmondta, igyekeznek a férjével külön programokat is szervezni, randizni, romantikázni.

A témával kapcsolatban megszólalt dr. Rusz Edit szexuálpszichológus-családterapeuta is:

„Két ember között a legfőbb kapocs nem az anyaság vagy az apaság, tehát a közös gyerek, hanem a nő és a férfi kapcsolata. Ha nem a szerelmemet szólítom meg, ha­nem a gyermekem apját vagy anyját, az azt mutatja, hogy mint szülők jól funkcionálunk, de házaspárként nem.”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.