Oláh Gergőt bírálják négy gyermeke miatt
2018-05-14  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Üröm az örömben: nemsokára megszületik negyedik gyermeke, mégsem felhőtlen Oláh Gergő (29) boldogsága.

Az X-Faktor korábbi győztese a közösségi oldalán adta hírül, felesége, Niki két fiú és egy lány után most ismét kislányt vár, ugyanakkor úgy érezte, az elmúlt időszakban annyi támadás érte őket, muszáj kiállnia értük. Több követője ugyanis szóvá tette, jól meggondolták-e, hogy újra gyermeket vállalnak a kedvesével. Gergő egy nyilvános bejegyzésben vallott a benne kavargó érzésekről.

– Sajnos sokan hülyének néznek minket, hogy négy gyereket vállalunk! Már a harmadiknál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt, és nagyon sajnáljuk, hogy így gondolják – elevenítette fel Nolen születését is az énekes.

– Van, akinek elég egy gyerek, van, akinek kettő, van, akinek tizenegy gyermeke van, és boldogok! Mindenkinek más adatik, de van, aki egyáltalán nem is szeretne, és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének. Akik már közelednek a negyvenhez, de csak maguknak élnek vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, a karrierjüknek, a pillanatnyi örömöknek. Nem ítélem el őket és nem nézem hülyének őket, az ő életük.

Gergő a támadások ellenére úgy érzi, a gyermekáldás a legnagyobb csoda az életben és büszke a gyarapodó családjára. Szerinte nincs a világon annál szebb, amikor egy új élet fejlődik és a megfelelő törődés, taníttatás és szeretet mellett a társadalom értékes részévé válik, amivel jobbá tehetik a világot. Nem tagadja, nem szabad felelőtlenül gyermeket vállalni, de az ő életükben erről szerencsére már nincs szó.

– Fiatalon lettünk szülők. Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk két gyermeket. Aztán amikor változott az életszínvonalunk, boldogan vállaltunk még egy csoda gyermeket – bizonygatta a közismerten családcentrikus boldog édesapa. – Mi akartuk! Vállaltuk minden nehézségnek a gyönyörét.

Akár hét gyermeket is nevelnének: Oláh Gergő és felesége szeret nagycsaládosként élni, még az is elképzelhető, hogy nem állnak meg a negyedik babánál.

– Az Isten is nagycsaládosnak teremtett minket. Annyi babánk lesz, amennyi jön: ha öt, akkor öt, ha hét, akkor pedig annyi – mesélte korábban a Blikknek Oláh Gergő felesége, Niki.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.