Oláh Gergőék szerelmükről vallottak
2017-10-09  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tizenhárom­ éve ismerte meg élete szerelmét Oláh Gergő, aki elárulta: Justin Timberlake-nek is sok köze volt a nagy találkozáshoz.

Éppen ezért vasárnap este az énekes a TV2 show-jában, a Sztárban Sztár műsorában nem csak egy sztár bőrébe bújik, hanem felidézi azt a gyönyörű időszakot is, amikor megismerkedett Nikivel.

– Volt egy tánc­iskolám Karancslapujtőn, ahol akkori slágerekre tanítottam koreográfiákat. Niki úgy 17 éves lehetett, amikor jelentkezett ide, így ismertem meg. Az első koreográfia, amit tanítottam neki, éppen Justin Timberlake My Love című dalára készült, amelyet vasárnap is énekelni fogok. Nem csoda, hogy a héten rengeteg emlék tört elő belőlem, ráadásul annyira élesen, mintha épp csak tegnap történt volna – árulta el Gergő.

Az énekes azt is elmesélte a Vasárnapi Blikknek, hogyan szerettek egymásba a feleségével.

– Már az első pillanatban kiszúrtam, így amikor a páros részekhez kellett táncost választani, ő valahogy egészen véletlenül mindig az én párom lett – nevetett Gergő. – Mivel Niki minden óra után busszal ment haza Salgótarjánba, én kikísértem a megállóba, így addig is tudtunk beszélgetni. Ő először még nem annyira mutatta, hogy tetszenék neki, de aztán az egyik séta alkalmával a buszmegálló felé minden megváltozott. Niki egyszer csak megállt az út közepén, dobbantott egyet a lábával, és hangosan közölte, hogy szerelmes belém. Annyira édes volt, hogy nem tudtam mást tenni, mint elkezdtem nevetni – emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor minden elkezdődött. – Persze aztán átöleltem, és bevallottam neki, hogy én is szeretem. Most Niki a feleségem és a három gyermekem édesanyja.

Az énekes és kedvese azóta is ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint akkor, Niki pedig mindenben támogatja férjét, így a Sztárban Sztár versenyében is. Eddig minden adás alkalmával ott ült a nézőtéren, és ez most sem lesz másképpen, hiszen a vasárnap elhangzó dalnak köszönheti élete szerelmét.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá