Offset állítólagos szeretője írt egy számot a rapperről
2018-12-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Cardi B nemrégiben jelentette be, hogy szakított Offsettel. Nem sokkal ezután kiderült, hogy Offset megcsalta Cardit, azonban ebben még nem lehettünk biztosak, ugyanis Cardi – a heves természetéből kiindulva – nem tett volna fel egy olyan kedves videót Offsettről, amiben elmondja, hogy nagyon szereti a szakítás ellenére.

Offset a szakítást követően kiírta Twitter oldalára, hogy hiányolja exét, de ezt mi magunk sem értjük, mert mindeközben képbe került Summer Bunni, aki bár azt állította, hogy a rapper babájának születése óta nem volt közük egymáshoz, mégis nagyon kellemetlenül érzi magát a botrány miatt.

Ha jól értjük, akkor valóban volt köztük valami, de ezek szerint “csak” Kulture születése előtt. Summer azonban nem hagyta annyiban a dolgot, ugyanis írt egy számot Offsettről, ami a `Don`t matter` címet kapta, és amiben elmondja, hogy a rapper hazudott neki, de azért azt is odabiggyesztette, hogy ő az egyetlen nő, akire szüksége van.

Fogalmunk sincsen, hogy mi az igazság, de az biztos, hogy ennek a nőnek nagyon is köze volt a szakításhoz, reméljünk minél több részlet kiderül hamarosan.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.