Novodomszky Éva magánéleti válságáról vallott
2018-06-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Eddig nem hozták nyilvánosságra magánéleti válságukat, most azonban kiderült: válik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva!

A Femina.hu szúrta ki a Nők Lapjának adott interjúban Novodomszky Éva magánéleti vallomását, amely szerint korábban harmonikus kapcsolata véget ért: már másfél éve szétmentek olasz férjével, Salvóval. A válási papírokat ugyan nem adták be, de már nem élnek együtt.

Novodomszky Éva tizenöt éve, egy szicíliai nyaralásán ismerkedett meg Salvóval, aki néhány hónap után Magyarországra költözött, s egy év múlva már össze is házasodott szerelmével. Két gyermekük született, Christiano és Marco. Salvo éttermet nyitott kedvese szülőhazájában, s bár kiderült, mégsem illenek össze igazán, ennek ellenére – mint a műsorvezetőnő fogalmaz az interjúban – nagyon szerették ezt a családot így, együtt.

Nehezen fogadták el, hogy nem illenek össze.

– Rengeteget beszélgettünk, filozofáltunk, épp ezért valahogy rejtély, hogyan tudtunk ennyire kisiklani. Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, s mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, ám a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Rosszul kommunikáltunk, félreértve a másikat. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz időszaknak vége – írja a Femina a Nők Lapja alapján.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.