Norbi Újra elveszi Rékát
2017-07-25  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Újabb lakodalommal ünnepli 15. házassági évfordulóját Schobert Norbert (46) és felesége! A fitneszguru és neje, Rubint Réka (39) szeptember elején mondja ki ismét a boldogító igent. Norbi a nyáron, első randijuk helyszínén kérte meg újra szerelme kezét, aki – akárcsak másfél évtizeddel ezelőtt – ezúttal is igent mondott férjének.

Nemcsak szerelmük a régi, de a fitneszguru öltönye is az lesz, ha minden jól megy és a nagy napig sikerül leadnia a tervezett 5 kilót. Valami viszont egészen új lesz a lagzin: a házaspár lecseréli jegygyűrűjét.

– Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült – vallotta be a Blikknek Norbi. A házaspár történetét sokan ismerik, az elmúlt 16 évben arra tették fel az életüket, hogy lefogyasszák az arra vágyókat, erre pedig egy egész birodalmat építettek fel közösen.

– Ezzel a gyűrűvel kértem meg a kezét születésnapján annál a visegrádi játszótérnél, ahol először találkoztunk. Ez egy párizsi ékszer, négyféle aranyból, fekete, fehér, sima és rozé – mondta el a nagy értékű jegygyűrűről. A régóta vágyott ékszer mellett Norbi öltönye lesz még a ceremónia különlegessége.

– Egy krémszínű ruhát viseltem 2002-ben az esküvőn, elhatároztam, hogy ugyanebben mondom ki az üveglakodalmunkon Rékának az igent. Akkor – 31 évesen – 70 kilósan nősültem, most a 47.-be lépve már 75 kiló vagyok. 8-10 éve hagytam abba az aktív edzősködést, az ez idő alatt felszedett plusz kilókat szeretném leadni. Éppen most készült el a Bikinipánik című kiadványom, amiben az 511 legfontosabb élelmiszert, amiket eszünk, szakemberek segítségével besoroltunk, amely segítségével egész napra jól be tudjuk osztani a szénhidrát- és a fehérjebevitelünket – magyarázta a fitneszguru, aki a hamarosan megjelenő könyv olvasóival együtt szeretne lefogyni, hogy legjobb formáját hozza Réka előtt.

Az esküvő részleteit feleségével egyeztetve Norbi álmodta meg, hogy ezzel is szerelme kedvében járjon.

– Egy vidéki kúriát béreltem ki, a gyerekek és a kutyánk mellett csak a szűk baráti kör lesz ott, ami körülbelül ötven főt jelent. Lesz egy pap, aki összead minket a szabadban egy gyönyörű virágkapu alatt – árulta el a nagy nap részleteit a Blikknek Norbi, aki ezúttal a sajtót nem engedi be az eseményre.

A házaspár 2015-ben Las Vegasban mondta ki a boldogító igent, miközben a két teniszklasszis, André Agassi és felesége, Steffi Graf látta őket vendégül.

– Egy közös üzletnek köszönhetően kapcsolatban állunk velük, és most meghívást kaptunk az otthonukba is. Én pedig úgy gondoltam, ezúttal szeretnék maradandó élményt szerezni a feleségemnek, úgyhogy megszerveztem egy titkos esküvőt. Mindig irigykedve figyeltem a filmeken a Las Vegas-i villámesküvőket, és arra gondoltam: ha már ott vagyunk, miért ne venném el újra azt, akit szeretek – mesélte akkor a Blikknek Norbi.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá