Nick Jonas és szerelme kimondta a boldogító igent
2018-12-04  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A korábbi várakozásokkal ellentétben már ma kimondta a boldogító igent Priyanka Chopra és Nick Jonas. A ceremóniát Jodhpur-ban tartották, és, bár indiai ruhákat viseltek, a szertartás keresztény volt. Az ifjú párt Jonas lelkészként tevékenykedő édesapja adta össze.

A pár Ralph Lauren ruhákban házasodott, ami várható volt, mivel a divattervező az ifjú házasok közeli barátja. Lauren eddig csak családtagjainak tervezett esküvői ruhát, de a sztárpárral kivételt tett. A szertartáson a Trónok harcából ismert Sophie Turner, és India miniszterelnöke is megjelent.

Mindenkinek névkártyát kellett viselnie, és a mobiltelefonokat is kitiltották, de cserébe a pár gondoskodott a vendégek szórakoztatásáról. Volt sakkbajnokság, lézershow, és minden vendég kapott egy ajándékcsomagot, amiben indiai fa, ruha, és egy információs füzet volt. Az esküvőn volt kívánságfa is, amire a család és a barátok feltűzhették az ifjú párnak szóló üzeneteiket és jókívánságaikat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick Jonas (@nickjonas) által megosztott bejegyzés,

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Nick lóháton fog bevonulni, turbánban és karddal az oldalán, mint egy herceg. A pár hindu szokás szerint hétszer sétált mezítláb parázson, ezzel jelképezve, hogy mind a hét életükben szeretnének összetartozni. Bár szinte minden indiai hagyományt betartottak, a szertartást egy lelkész vezette le, keresztény szabályok szerint.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.