Németh Kristóf új szerelméről vallott
2018-01-01  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Németh Kristófnak az elmúlt évben rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, azonban mára már mind magánéleti, mind szakmai szempontból egyenesbe jött az élete.

A 42 éves színész hittel és elszántsággal vág neki a 2018-as évnek, hiszen az elmúlt hónapokban minden téren sínre került az élete. Magánszínháza, a Fórum Teátrum elsöprő sikerű bemutatóval nyitotta meg kapuit, és a párkapcsolatában is felhőtlenül boldog.

Kristóf és Zita már öt éve ismerik egymást, azonban eddig soha nem hozta úgy az élet, hogy egymás mellett kössenek ki. Ősszel viszont ez is megváltozott.

– Számomra van egyfajta ideál, amelynek Zita tökéletesen megfelel. Ő végtelenül becsületes, tiszta lelkű és hűséges lány, aki mindezek mellett elképesztően humoros is. Érzem, hogy szeret, nem kell félnem az ellenkezőjétől, ez nem egy futó kapcsolat. Abban bízunk, hogy örökre együtt maradunk – mondta a HOT! magazinnak Németh Kristóf, aki elárulta, hogy kisfiával, Lócival fantasztikusan kijön a párja, számos programot is terveznek kettesben.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.