Németh Kristóf fülig szerelmes volt Pikali Gerdába
2018-05-21  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Németh Kristóf 20 évvel később árulta el, hogy fülig szerelmes volt Pikali Gerdába.

Németh Kristóf és Pikali Gerda most A hűtlenség ára című darabban alakítanak házaspárt, míg a csábítót Nagy Sándor játssza majd. Kristóf a Színház- és Filmművészeti Egyetem óta ismeri Gerdát, Sándorral pedig már sok éve játszanak együtt.

A színházigazgatónak fontos volt, hogy két olyan emberrel dolgozhasson együtt az új darabján, akikben megbízhat. Kristóf most a Borsnak számolt be egykori érzelmeiről.

„Gerda egy nagyon csinos, szemrevaló és tehetséges lány volt már a főiskolán is, és nagyon tetszett nekem, de csak diploma után, jó húsz évvel később vallottam be neki egy alkalommal, hogy mennyire vonzódtam hozzá” – mondta a lapnak a Barátok közt egykori sztárja.

Majd a nagy vallomás után meglepő választ kapott a színész.

„Úristen, hát miért nem szóltál akkor?” – kérdezte Gerda. Bár ez azt sejteti, hogy hajdan lehetett volna valami kettejük között, ma már mindketten elkötelezett, hűséges emberek.

A vonzalmuk ellenére ma már mindkét színész boldog párkapcsolatban él, amit egyikük sem kíván tönkretenni. Kristóf számára a saját és más családja szent és sérthetetlen.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.