Nehéz beszélgetés vár Ördög Nóráékra
2019-01-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nánási Pál és felesége ugyan túl vannak már egy-egy váláson, ám erről két kisgyermekük nem tud még.

Nehéz feladat elé néz az egyik legnépszerűbb hazai sztárpár: Ördög Nórának és Nánási Pálnak ugyanis lassan be kell avatniuk csemetéiket előző kapcsolataikba, pontosabban arról kell velük beszélniük, hogy mindketten voltak már házasok.

Ugyan a műsorvezető mindössze négy hónapig volt egy producer felesége, a fotós tíz évig élt házasságban egykori párjával, akivel együtt is dolgoztak. Nánási Pál szerint nagyobbik gyermekük, az ötéves Mici lehet már megértené a történteket, épp ezért akár a közeljövőben is esedékes lehet ez a beszélgetés:

“Nyilván fogunk róla beszélni, semmilyen módon nem akarjuk eltitkolni. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel lesz még dolgunk bőven” – mondta a férfi Palya Bea videóblogjában, majd így folytatta:

“A kisgyerek fejében találkozik a herceg meg a hercegnő, és utána jön a boldogan élnek, míg meg nem halnak. De mi el akarjuk nekik mondani, hogy ez egy feladat, hogy a herceget meg kell keresni, s dolgozni kell a boldogságért.”

A szakpszichológus szerint is jó döntés beavatni a kicsiket szüleik előző kapcsolataiba, különösen, ha ismert emberekről van szó. Így ugyanis az is előfordulhat, hogy a lurkók végül társaiktól tudják meg az igazat, ami hatalmas csalódást okozhat számukra.

” A gyereket partnerként kell kezelni, és a saját nyelvezetén bármilyen korban el lehet neki mondani, ha volt a szülőnek korábban válása, esetleg családja is. […] Sokkal nagyobb lehet a teher egy gyerekben, aki elől titkoltak valamit és így szembesül a ténnyel, mert becsapva érezheti magát” – nyilatkozta a Borsnak Makai Gábor.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.