Négyéves lett Sarolta hercegnő
2019-05-05  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sarolta hercegnő a héten ünnepelte negyedik születésnapját. A jeles ünnep alkalmából három aranyos képpel is megörvendeztették a királyi család rajongóit.

Sarolta hercegno

Teljes nevén Charlotte Elizabeth Diana, vagyis Sarolta Erzsébet Diána, aki 2015. május 2-án jött a világra. A képek a kis hercegnő játékos és határozott oldalát is igyekeztek bemutatni. A Daily Mail oldala megtudta a képekkel kapcsolatban, hogy azokat maga Kate Middleton készítette amatőr fotósként.

Sarolta hercegno

A meleg Londoni időben már egy aranyos, kék virágos ruhába öltöztették a hercegnőt, aki a ruhájához illő sötétkék tornacipőt visel, sőt, még a haját is egy kék masnival kötötték össze. A másik képen egy aranyos szoknyába és egy szürke pulóverbe bújtatták a szülinapos hercegnőt. Az elkészült fotókon egyébként megfigyelhető, hogy Sarolta hercegnő a felmenői közül II. Erzsébet királynőre kezd igazán hasonlítani.

Sarolta hercegno

Sarolta egyébként a 4. helyet foglalja el a brit trónöröklési sorban. Kate Middletonnak és Vilmos hercegnek Sarolta hercegnőn kívül két fiú gyermekük van: az ötéves György és az egyéves Lajos herceg.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.