NAP NAP UTÁN – Minden nap más testben ébredni, de ugyanazt a lányt szeretni
2018-03-18  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

NAP NAP UTÁN – Minden nap más testben ébredni, de ugyanazt a lányt szeretni

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

A Nap nap után David Levithan azonos című New York Times bestsellere alapján készült. Főszereplője az egyre foglalkoztatottabb ifjú színésznő, Angourie Rice. „A Rhiannont játszó színésznő megfelelő kiválasztása alapvető követelmény volt ahhoz, hogy a film működjön” – mondja a rendező, Michael Sucsy. „Ő vezérli a filmet. Első pillantásra meg kell nyernie a nézőt, hogy mikor találkozik A-val, vele együtt essünk gondolkodóba.” Levithan szerint „Angourie csodálatos. Minden megvan benne, amit elképzeltem a könyvet írva. Rhiannon lényege a sebezhetőség és erő egyensúlyába rejlik, és Angourie nincs híján egyiknek sem.”

Mint kiderült, Angourie is olvasta a könyvet és nagyon tetszett neki, ahogy sok kortársának. Teszett a könyv és szeretem az ilyen ötleteket. Olyan kérdéseket vizsgál, hogy miként gondolunk magukra, hogy nem mindig olyannak látjuk az embereket, mint amilyenek valójában, mert túlzottan a külsőre hagyatkozunk. Úgy éreztem, ebből remek film lenne.”

NAP NAP UTÁN (12) – Március 22-től a mozikban!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.