Naomi Campbell felvállalta szerelmét
2018-03-04  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Ritkán történik olyasmi, hogy egy sztárpár szerelméről manapság egy magazin címoldalán értesüljünk. Az interneten olyan gyorsan terjed az információ, hogy a legnagyobb hírességek szerelmi életét akár percről-percre is nyomon követhetjük.

A brit GQ magazin azonban most a pletykalapokat megszégyenítő szenzációval állt elő a legfrissebb, már április számának címoldalán. A főszereplője pedig nem más a veterán szupermodell, az elnyűhetetlen, és még mindig döbbenetesen gyönyörű Naomi Campbell.

A ´90-es évek sztármodellje, a nagy szupermodell-generáció egyik legsikeresebb, nem kevés falat lebontó legendája a magazin címlapján csókolózik új kedvesével, a nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával.

Campbell nem kevés botrány főszereplője volt az elmúlt években, számos csúnya ügybe keveredett, és a szerelmi élete sem volt minden pikantériától mentes. Járt a Forma-1 egyik meghatározó milliárdos gurujával, Flavio Briatoréval. Sosem tudjuk meg, hogy valójában milyen viszony fűzte Nelson Mandelához, de az biztos, hogy egy ideig Robert de Niro oldalán is felbukkant, és rövidebb ideig a U2 basszusgitárosával, Adam Claytonnal is járt, sőt állítólag Mike Tysonnal is romantikus kapcsolatba keveredett.

Az utóbbi időben állítólag egy egyiptomi milliárdos mellett találta meg a boldogságot, úgyhogy most derült égből villámcsapásként ért mindenkit a GQ híre. Először mindenki azt gondolta, hogy csak a fotózás kedvéért imitálták ezt az intim hangulatot. Egy biztos, a páros kollaborációja most debütál, a férfi stílusmagazin közeli barátokként aposztrofálja őket a lap beharangozójában, de máris jelentkeztek ismerősök, akik szerint Naomi és Skepta igenis egy pár.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.