Nagy Ervin, a szenvedélyes szerelmes
2017-03-14  /  Szerző:   /  Ajánló, Egyéb  /  Nincs hozzászólás

Hölgyeim! Legyünk őszinték! Ki ne szeretné átélni közülünk azt az érzést, amikor a férfi mit sem törődve az akadályokkal, elvárásokkal, akár még a lehetetlennel is dacolva harcol meg a nőért, akit igazán szeret? Bízzunk benne és reménykedjünk, hogy a sors a való életben is egyre gyakrabban sodor az utunkba hasonló elszántsággal rendelkező embereket, de addig is, míg ők megjelennek a színen, a filmvászonról már most kikacsint ránk az előbb leírtaknak egy az egyben megfelelő álomférfi. Március 16-ától játsszák a mozik a Kincsem című romantikus kalandfilmet, amelynek sztárja Nagy Ervin.

Fotó: Szabó Adrienn

A sármos színész ismeri a hódítás minden apró titkát, és a világverő csodaló tulajdonosának bőrébe bújva ismét bizonyítja nincs nála szenvedélyesebb szerelmes kerek e hazában. Karakán kiállású, odaadó férfi, aki hősiesen küzd az igazáért, a szíve választottjáért. A film főszereplőjeként olyan nőbe szeret bele, akinek az apja a családja ősellensége. Ám a gyűlöletet, a bosszúvágyat legyűri az ellenállhatatlan vonzalom, az egymás iránti túlfűtött vágy.

Fotó: Szabó Adrienn

Az öntudatos, temperamentumos Klara von Oettingen-et megformáló Petrik Andrea, és a célratörő, daliás Blaskovich-ot alakító Nagy Ervin kettőse az utóbbi évek legromantikusabb történetével örvendezteti meg a nézőket. Ármány, árulás, megbocsátás, önfeláldozás és boldog egymásra találás. Hamisítatlan XIX. századi szerelmi kaland bontakozik ki a vásznon szemet gyönyörködtető tájak, díszletek, kosztümök kíséretében.

Fotó: Szabó Adrienn

A Kincsem azért is grandiózus vállalkozás, mert az impozáns látvány megteremtése, a korhű hangulat kialakítása nagy hangsúlyt kapott a filmben. Többek között közel 4500 korabeli jelmezt használtak a történet filmre viteléhez, és Bárdosi Ibolya jelmeztervező vezetésével olyan egyedi stílusú, a steampunk-jegyeit magán hordozó ruhákat készítettek a két főszereplőnek, amelyek kiállításukban vetekszenek bármely hollywoodi szuperprodukcióban látható kollekcióval.  Erre mondja azt mindenki: ezt látni kell, hiszen a Kincsem az a film, amelyre már régóta vártak a kalandra, romantikára, izgalomra vágyó (hölgy)nézők.

Kincsem – március 16-tól a mozikban!

Szólj hozzá