Nádai Anikó elárulta, hogyan találtak egymásra a párjával
2019-04-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Nádai Anikó elárulta, hogyan indult a kapcsolata a szerelmével: a műsorvezetőnőt meg sem akarta ismerni a mostani párja, akivel már egy éve boldog.

Ma már csak nevet a műsorvezetőnő azon, hogy mostani párja mélységesen elítélte őt, mielőtt először találkoztak volna. Nádai Anikóra – aki annak idején a Való Világ 4. szériájában tűnt fel – egy évvel ezelőtt talált rá újra a szerelem, Gergő oldalán. Már az összeköltözést is fontolgatják, megismerkedésük azonban nem volt egyszerű: Nádai Anikó az egyik barátnőjének kihangosított telefonbeszélgetéséből tudta meg, hogy Gergő nem kifejezetten rajong érte.

– Dóri barátnőm elújságolta, hogy nem egyedül érkezik [a buliba], hanem velem, mire a vonal túlsó végéről jött a válasz Gergőtől: „Jaj, csak azt a lányt ne hozd ide…” Bevallom, ledöbbentem, mégis odamentem, sőt, be is mutatkoztam neki. Lehet, kissé rámenős voltam, de érdekelt, mi alapján ítélkezik rólam, miközben nem is ismer – mesélte a Story magazinnak Nádai Anikó.

Találkozásuk végül jól sült el, a műsorvezetőnő pedig most boldog, hogy Gergővel egymásra találtak.

– Boldog vagyok, hogy egymásra találtunk, így végül kifejezetten jól alakult az a buli, ahol Gergő megismerni sem akart, nemhogy belém szeretni. Azóta is sokszor nevetünk ezen – tette hozzá a műsorvezetőnő, aki elárulta: első randijuk egy játszóházban volt, ahová a gyermekeikkel mentek.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.