Mit posztolhatsz a közösségi oldalakon szakítás után?
2018-03-21  /  Szerző:   /  Tudomány  /  Nincs hozzászólás

Nemrég szakítottál a pároddal? Tele vagy negatív érzelmekkel és szomorúsággal, de nem szeretnéd, ha a volt párod vagy az ismerőseid megtudnák, hogy mennyire szenvedsz, nem szeretnéd, ha megtudnák, hogy mennyire fáj az egyedüllét?

Minden szakítás nehéz és minden szakítást még nehezebb időszak követ, ezért nem mindegy, hogyan viselkedünk ebben az időszakban, nem mindegy, hogyan éljük meg a szakítás utáni pillanatokat. Ha a párkapcsolatotokat korábban a közösségi oldalaitokon is bejelentettétek, sok közös fotót osztottatok meg, akkor nem lesz könnyű a szakítás utáni időszak sem.

Szakításkor nagyon sok neheztelés és ki nem mondott érzelem gyűlik össze a párokban, és a két fél közül legalább az egyik biztosan szenvedni fog a szakítás után. Közvetlenül a szakítás után nehéz megtalálni ismét a boldogságot és egy újabb kapcsolat reménye is nagyon távolinak tűnik. Ha a közösségi oldalakon is tudatni szeretnéd az ismerőseiddel, hogy már nem vagytok egy pár, akkor feltétlenül fogadd meg a tanácsainkat arról, hogy szakítás után mit szabad és mit nem szabad megosztanod a közösségi oldalakon.

Mit oszthatsz meg a közösségi oldalakon szakítás után? Abszolút semmit! Rögtön szakítás után semmiképp se ossz meg semmit a Facebookon vagy Instagramon.

Párkapcsolati szakértők szerint nem tanácsos rögtön szakítás után Facebookra vagy Instagramra kiposztolni olyan tartalmakat, melyből mások azt hinnék, hogy jól megy sorod, hogy boldog vagy, és hogy rendben van az életed. Szakértők azt tanácsolják, hogy szakítás után ne próbáld azt a látszatot kelteni, hogy boldog vagy, és hogy minden a legnagyobb rendben van.

Szakítás után nagyon sokan azért posztolnak boldog képeket saját magukról, mert azt gondolják, hogy a volt párjuk majd meglátja, hogy mit veszített, és hogy igazából jól érzik magukat nélküle is. Még ha azt gondolod, hogy ez majd jót fog tenni a lelkednek, mégse tegyél ilyet, ugyanis mindenki rá fog jönni arra, hogy az adott posztokkal mi a valós szándékod, és mi rejtőzik a boldognak tűnő fotók mögött. Ahelyett, hogy arra pazarolnád az idődet, hogy megmutasd az exednek, hogy mit veszített, inkább koncentrálj saját magadra és arra, amit valójában érzel. Szakítás után szükséged van egy olyan időszakra, amikor sírni tudsz, amikor szomorúnak érezheted magad, amikor dühös lehetsz, amikor feldolgozhatod az érzelmeidet azért, hogy minél előbb túl tudd tenni magad a volt párkapcsolatodon.

Párkapcsolati szakértők azt tanácsolják, hogy szakítás után utazz el valahova egyedül vagy a barátaiddal, és ha mindenképp szeretnél valamit megosztani a Facebookon vagy Instagramon, akkor a nyaraláson készített képeket töltsd föl a közösségi oldalakra. Tartsd távol magad a bosszúálló posztoktól, az olyanoktól, melyekkel az a szándékod, hogy megmutasd az exednek, hogy mit veszített azzal, hogy elhagyott. Minél több képet posztolsz saját magadról, amin boldognak látszol, annak a fordítottját fogja érzékelni a volt párod.

Ha szakítás után nem posztolsz egy ideig a közösségi oldalakra, a volt párod elkezd majd azon gondolkodni, hogy vajon mi lehet veled, merre tűntél el, és leginkább kivel tűntél el. Amikor egy hosszabb szünet után újra posztolsz a Facebookra vagy Instagramra, előtte gondold meg jól, hogy mit posztolj. Olyan dolgot ossz meg, melyből volt párodnak eszébe jut, hogy mennyire kedves vagy, és nem az, hogy visszatérne hozzád.

Párkapcsolati szakértők azt tanácsolják, hogy mindig arra gondolj, hogy hogyan érzel a szakítás után, és próbálj meg mindig olyan posztokat megosztani a közösségi oldalaidon is, melyek a lelkiállapotodat a leginkább tükrözik.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.