Mit keres egy férfi a nőben?
2018-02-21  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Mi megmutatjuk

Te is szeretnéd tudni, hogy a nőkkel kapcsolatban mi az a 10 dolog, aminek a srácok nem tudnak ellenállni? A nőiesség fontos számukra vagy a humor? Ha benned is kérdések merülnek fel, mi segítünk, hogy jobban megérthesd a másik nemet.

1. Kedvesség
Könnyen elveszíthetjük egy férfi érdeklődését, ha soha sincs egy kedves szavunk a körülöttünk lévő emberekhez és mindenkiről csak rosszat mesélünk. Amikor egy férfi hosszú távú kapcsolatot szeretne kialakítani, akkor bizonyos tulajdonságokat keres a nőben, amelyek közül az egyik a kedvesség. Akár önkéntesként dolgozol valahol, akár átengeded a helyed idős embernek a buszon, az mind megmutatja partnered számára, hogy milyen gondoskodó és szerető ember vagy, aki törődik másokkal. Hidd el a férfiak számára ez egy nagyon fontos tulajdonság.

2. Nőiesség
Napjainkban a nemi szerepek sokat változtak, de a férfiak többségének a számára még ma is fontos, ha egy nő képes a női oldalára támaszkodni. Nagyra értékelik az ápolt megjelenést és nem vetik meg, ha a női ruhatárban megtalálható a magas sarkú. A nőies nők sok férfi számára ellenállhatatlanok.

3. Humorérzék
Egy másik tulajdonság, amit a férfiak keresnek egy nőben az a jó humorérzék. Élvezik, ha nevetnek a vicceiken, így ha osztod egy pasi humorérzékét sokkal mélyebb lesz a kapcsolatotok. A kettőtök közti vonzalmat is fokozza, ha jó hangulatban telik el egy randi. Ha összhangban vagytok ezen a téren, nagy esélyetek van egy hosszú távú kapcsolat kialakítására.


4. Főzési képesség
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, tartja a jól ismert mondás. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező mesterszakácsokat megszégyenítő módon forogni a konyhában, de higgyük el, a férfiak nagyra értékelik, ha egy nő képes meglepni őket a saját maga által készítettízletes fogással. Ha úgy érzed nem mozogsz olyan otthonosan a konyhában, készíthetsz egy egyszerű szendvicset, amiből tudni fogja, hogy kedveskedni akartál neki.

5. Ellentétes álláspont képviselése
Ugyan a férfiak szeretik, ha párjuk egyet ért velük, de könnyen unalmassá válhat számukra egy kapcsolat, ha mindig a saját véleményüket hallják vissza. Tehát hölgyeim, nem kell mindenben egyet értenünk, legyünk néha kaphatóak egy kis intellektuális kihívásra.

6. Természetesség
A férfiak szeretik azokat a nőket, akiknek vannak terveik, sőt azokat is akik, sikeresek és jól érvényesülnek az életben, ám messzire elkerülik azokat a hölgyeket, akik hatalmas egójuk miatt kevésbé szerethetőek, a természetesség fontos helyen áll, ha társkeresésbe fognak.

7. Intimitás
A férfiak többsége szereti a meghittséget. Nincs is jobb dolog annál, ha filmnézés közben a mellkasukra hajthatjuk a fejünket. Ezzel megerősítjük bennük azt az érzést, hogy biztonságot nyújtanak számunkra.

8. Jó hallgatóság
Nem minden nő képes 100%-os figyelmet fordítani párjára, pedig a férfiak számára fontos, hogy meghallgassák őket. Ha képes vagy odaadóan figyelni sokkal vonzóbbá válsz férfi partnered számára.

9. Kezdeményező képesség
Általában a férfiak szoktak kezdeményezni, de kedvesnek találják, amikor egy nő nyit feléjük, persze ha nem túl rámenősen teszi. Ne feledjük, senkinek sem kell az a hal, amelyik beugrik a csónakjába, hagyjuk meg nekik a vadászat izgalmát.

10. Kifejező képesség
Sok férfi elretten, ha egy nő nem megfelelő módon fejezi ki érzéseit. Jó, ha partnerünk tudtára adjuk mit érzünk, de a túlzott érzelemkinyilvánítástól érdemes tartózkodni. Amint megtalálod az arany középutat kapcsolatotok jobban el fog mélyülni, mint gondolnád.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.