Mit jelent, ha azt álmodod, hogy megcsal a párod?
2018-06-14  /  Szerző:   /  Tudomány  /  Nincs hozzászólás

A kellemetlen álmok érzelmileg hatással lehetnek ránk, hiszen ébredés után is gyakran egy rossz emlékkel maradunk. Valószínű neked is volt már legalább egy olyan álmod, amikor azt álmodtad, hogy a férjed vagy partnered megcsal. Bár tudod, hogy ez csak egy álom, nagyon nehéz elnyomni magadban azokat az érzelmeket, melyeket egy ilyen álom után érzel.

Bármennyire is hihetetlen, ez az álomtípus nagyon gyakran előfordul az emberek életében, és nem jelenti föltétlenül azt, hogy a partnered megcsal. De mégis, mit jelent az, ha azt álmodod, hogy a párod megcsal?

1. Megszegtél egy saját magaddal szemben tett fogadalmat

A megcsalás a bizalom elvesztéséről, vagy egy fogadalom megszegéséről szól. A megcsalás egyfajta hazugság. Amikor megcsalásról álmodsz, tedd fel magadnak a kérdést, hogy őszinte vagy-e önmagadhoz, vagy megszegtél-e valamilyen fogadalmat, amit saját magadnak tettél?

2. Elhanyagolva érzed magad

Ha úgy érzed, hogy a párod nem tölt veled elég időt, mert sokat dolgozik vagy, mert inkább a barátai társaságát választja, akkor valószínű, hogy megcsalva érzed magad, hiszen az elvárásaid lettek megcsalva. Ebben az esetben beszélj a pároddal és mondd el neki, hogy több időt szeretnél vele tölteni.

3. Nincs önbizalmad

Lehet olyan életszakaszban vagy, amikor attól félsz, hogy valamit nem cselekszel helyesen, vagy úgy érzed, hogy nem tudsz megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyeknek meg kellene felelned. Ilyenkor próbáld felidézni azokat a pillanatokat, amikor sikereket értél el, és próbálj meg nagyobb önbizalommal tekinteni az előtted álló feladatokra vagy kihívásokra.

4. Változási időszakon mész keresztül

Egyes dolgokról alkotott véleményünk idővel változik. Ha megcsalásról álmodsz, akkor lehetséges, hogy te is éppen egy olyan perióduson mész keresztül, amikor a régi ötleteidet és véleményedet felváltották új ötletek és vélemények, és a tudatalattid álmok formájában reagál ezekre a változásokra.

5. Félsz attól, hogy megcsalnak

Ez a legegyszerűbb magyarázat egy megcsalással kapcsolatos álomra. A szíved mélyén félsz a megcsalástól, és bár bízol a párodban, hasonló álmok azért néha megjelenhetnek. Amikor legközelebb megcsalásról álmodsz, beszélj a pároddal, akinek biztosan sikerül majd megnyugtatnia téged.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.