Mit akar a férfi? 10 tény, amit neked is tudnod kell az erősebbik nemről
2019-05-01  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A férfi és nő kapcsolatok sohasem egyszerűek. Nem vagyunk egyformák, és sokszor nem tudjuk, mit is szeretne igazán a másik, vagy mit vár el tőlünk.

Általános vélemény, hogy a férfiak azért nem értik a nőket, mert utóbbiak túlbonyolítanak mindent, de az igazság az, hogy az erősebb nem képviselői sem küldenek mindig egyértelmű jelzéseket a párjuk felé.

Cikkünkben most megismerheted a férfiak 10 olyan tulajdonságát, amiről korábban talán nem is tudtál, és segíthet megérteni, hogy a pasik mit miért tesznek.

1. A férfiak is szeretik a bókot

Néhányan ugyan megpróbálják eljátszani, hogy nekik nincs szükségük dicséretre, de valójában mindenki igényli azt. A Te párod is szeretné tudni, hogy szerinted milyen jól áll neki az új farmerja, vagy, hogy mennyire odavagy az izmos karjaiért, amiért naponta jár edzőterembe. Ezzel ugyanis megerősíted benne, hogy még mindig tetszik Neked, és nem véletlenül választottad pont őt.

2. Ne csak a külső megjelenésére koncentrálj

A külsőségek mellett fontos, hogy a partnered egyéb jó tulajdonságait is észrevedd, és megdicsérd, ha finom vacsorát főzött Neked, vagy ha szuper programot szervezett. Az ilyen bókokat nem felejti el hamar, és a későbbiekben is igyekszik majd kiérdemelni a kedves szavaidat.

Mi az 10 bók, amelyet viszont egy férfi sem akar hallani? Korábbi cikkünkből megtudhatod!

3. Egy férfi őszintesége belülről fakad

A férfi az őszinteségén keresztül mutatja ki, hogy mennyire fontos vagy számára, és hogy odafigyel Rád. A mindennapokban gyakran a hazugság a túlélés egyik eszköze számukra, de ha egy nő igazán számít egy férfinak, neki mindig igazat fog mondani.

4. A férfi meg akarja oldani a problémákat

Az egyik legnagyobb különbség a két nem között, ahogyan kezelik a nehéz helyzeteket. Sok esetben a nők csak azért akarnak beszélni egy problémáról, hogy kiadják magukból. Fontos számukra, hogy legyen mellettük valaki, aki mindig meghallgatja őket. Ezzel szemben a férfiak azonnal a megoldásokat keresik, mert nem szeretnék látni, hogy a kedvesük szenved a helyzettől. Ezért ha azt szeretnéd, hogy a kedvesed csak meghallgasson, és nem a megoldásban kéred a segítségét, akkor jobb, ha ezt már a beszélgetés elején elmondod neki.

5. A férfiak szeretik, ha egy nő értékeli a megbízhatóságukat

Ha egy nő fontos számukra, akkor a férfiak nem csak őszinték, hanem kimutatják azt is, hogy mennyire megbízhatóak. Fontos számukra, hogy a párjuk ezt észre is vegye, és értékelje. Újra és újra köszönd meg a kedvesednek, hogy bármikor felhívhatod, vagy, hogy minden helyzetben támaszkodhatsz rá.

6. A férfiaknak szükségük van szabadságra

Egy kapcsolatban fontos a kettesben töltött idő, de ez nem jelenti azt, hogy a pároknak mindig mindent együtt kell csinálniuk. A férfiak igénylik a szabadságot, hogy találkozhassanak a barátaikkal, egyedül menjenek edzésre, vagy egy olyan programra, ami a párjukat nem érdekli.

7. A férfiak szeretik, ha egy nő otthagyja környezetén a keze nyomát

A párod talán ritkán jegyzi meg, hogy mennyire tetszik neki, ha egy csokor virággal díszíted fel az asztalt, vagy ha szép rendet raksz, lehet, hogy nem is mindig veszi észre, de amikor igen, akkor hidd el, értékelni fogja az erőfeszítéseidet, mert a férfiak is szeretik a kellemes környezetet.

8. Hiszik, ha látják

Tudod, hogy a férfiak miért rajonganak a sportért? Mert mindegyiket kőbevésett szabályok szerint űzik, és az eredmények, a siker pontosan mérhetők. És mi a baj az érzelmekkel? A párkapcsolatban nincsenek számszerű adatok, se mérőszámok, senki nem ismeri a siker biztos titkát. A férfiak pedig nem szeretnek veszíteni. Segíts a párodnak, adj neki egyértelmű visszajelzéseket, és értékeld a próbálkozásait, ettől érezni fogja, hogy jó úton jár, és érzelmileg közelebb kerülhettek egymáshoz.

9. A férfiak szeretik, ha a nő átveszi az irányítást a hálószobában

Sőt, kifejezetten vágynak rá. Ezért aztán jó, ha legyőzöd a félénkséged, és néha Te leszel a kezdeményező. Engedd el a fantáziád, a párodnak biztos tetszeni fog.

10. Próbáld meg nem kiemelni az egyetlen dolgot, amit rosszul csinál

Számít az, hogy valamit elfelejtett megvenni a boltban, ha lista többi része megvan? Tényleg nagy baj, ha koszos ruhában ül le a fotelbe, miután lenyírta a füvet? A férfiak is csak emberek, elfelejtenek dolgokat, hibáznak, de ők is a tőlük telhető legjobbra törekszenek. Számolj inkább háromig, mielőtt újra felrovod neki, hogy mit csinált rosszul, és inkább dicsérd meg azért, amit a kedvedért tett meg. Hidd el, Neked is jobb kedved lesz tőle.

par

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.