Mire figyelj az első randin?
2016-12-28  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Randira készülsz, de nem tudod, hogyan viselkedj majd az első alkalomkor? Amikor először találkozol valakivel, sokat számít, hogyan nézel ki, hogyan viselkedsz és beszélsz. A legtöbbször előre eltervezzük, hogy mit mondjunk, mire hogyan reagáljunk, de azért ez korántsem olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Összegyűjtöttünk pár olyan tényezőt, ami elengedhetetlen az első kellemes benyomáshoz, és az azt követő sikerhez.

Biztonságos környezet
Válassz egy olyan helyszínt, ahol kellemesen tudtok beszélgetni, ilyen lehet például egy klasszikus kávézós megoldás. A mozit, színházat érdemes elsőre kerülni, hiszen első alkalomkor inkább egymás megismerésén van a hangsúly, nem azon, hogy egymás mellet szótlanul üljetek.

Lenyűgöző külső
Ne mutass meg mindent azonnal, ne legyél túl szexi, mert azzal más hatást érnél el, mint szeretnél.  Ha hosszabb távú kapcsolatra vágysz, viselj olyan klasszikus ruhát, amelyben kényelmesen és csinosnak érzed magad, és helyezd a hangsúlyt inkább a kiegészítőkre és a dögös cipőre.

Legyél udvarias és kedves
A modor sokat elárul egy emberről. Fontos, hogy pontosan érkezz, de ha esetleg késni fogsz, mindenképp telefonálj és tudasd ezt a partnereddel. Ha a randi alatt csörög a telefonod, csak a valóban sürgős hívásokra válaszolj. Mondataidból pedig ne felejtsd ki a „légy szíves” és a „köszönöm” szavakat. Ezek az alapvető tiszteletet mutatják, ami jól esik egy férfinek.

Lazulj el és érezd jól magad
Elsőre olyan dolgokról beszélgessetek, amelyek nem túl személyesek. Hobbi, zene, film, utazás, sport vagy bármi, ami iránt mindketten érdeklődtök, ezáltal közelebb kerültök egymáshoz. Nevess, ha valami tetszik, vedd elő a humorérzéked, és légy önmagad.

Ne várd el, hogy feltétlen a partnered fizesse a számlát
Az első randin még rendben van az, ha mindenki a maga számláját rendezi, de ha a pasi szeretne meghívni, fogadd el, és köszönd meg pironkodás nélkül. Később, ha szeretnétek többször is találkozni, megegyezhettek abban, hogyan rendezitek az anyagiakat. Ügyelj arra, hogy ha egy férfi gáláns, és minden alkalommal ő szeretne fizetni, ne háborodj fel ezen, mert megbánthatod a büszkeségét.

Szólj hozzá