Mindig új! Mindig Ipanema!
2018-07-20  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Az Ipanema márkanév a Rio de Janeiroban található világhírű strandról az Ipanema Beach-ről kapta a nevét. 2001-ben alkották meg az ikonikus brazil szandálokat és flip-flop papucsokat melyek ma már több mint 60 országban elérhetőek.

A márka egyedi és színpompás kollekcióival valódi divatjelenséggé emelte a szandált és a flip-flop papucsot, mely óriási színválasztékkal, vidám formatervezéssel és bohókás mintázattal a nyár elengedhetetlen kelléke. A Rider papucsok testvér márkája, ami a már tőle megszokott minőséget képviseli. Stílusa tipikusan “tanga-papucs”, de Flip-Flop névvel is illetik, az angolban használt hangutánzó szóra utalva, ami a papucsban történő járás közben hallható. A flip flop papucsok és szandálok népszerűsége több tényezőnek is köszönhető: rendkívül jól szellőzik benne a láb, gyorsan fel lehet venni, utazás során kis helyet foglal, illetve szoknyával, nadrággal és nyári ruhával is jól mutat. Kétség kívül nyáron a gumiból készült darabok a legkényelmesebbek, mivel felveszik a láb formáját és nem okoz gondot ha víz érné.

Ha flip-flop papucsot szeretnél, akkor mindenképpen olyan márkák között keresgélj, mint a Rider az Ipanema, vagy a Grendha, amik kínálatában garantáltan jó minőségű és kedvező árú darabokra lelsz.

MEGNÉZEM

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.